Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sizin anlamak istemediğiniz olay
kilitli olmayan bir iteme kilitli diyebilir
Tamamen filesteki sistemlere bağlı
Yazdığınız kod gerçekten sağlıklımı inanıyormusunz buna güldürmeyin beni
Yazdığınız kod gerçekten sağlıklımı inanıyormusunz buna güldürmeyin beni

Sizin anlamak istemediğiniz olay
Yazdığınız kod gerçekten sağlıklımı inanıyormusunz buna güldürmeyin beni![]()
Ben py kontrol koy ama src koyma demedim ki ben başka bir şeyi anlatmak istedim yoksa bende önce pyden engellerim sonra serverden, çünkü servere gitmeden önce py durdursun olduda giderse server durdursunYapmak istediğinizi anladım ama src'den biraz mantıkla yapılır pythondan bunu yapmak manasız
ayrıca pythona koydugun engeli src'yede koyman lazım ki pythonu geçerlerse src'de takılıp kalsınlar aynı sorguyu niye 2 kere yolluyorsunuz?
Bu ne oluyor? yanlışı yanlışla kapatmak gibi birşey bana göre sağlıksız ama kullanan olacaktır alternatif sundum sadece.
Ben py kontrol koy ama src koyma demedim ki ben başka bir şeyi anlatmak istedim yoksa bende önce pyden engellerim sonra serverden, çünkü servere gitmeden önce py durdursun olduda giderse server durdursun
Sorun sadece bumu?
Kodlara baktığında sağlıklı buluyormusun gerçekten ?
Kilitli olmayan itemde kilitli diyebilir sorgunun nasıl atıldığına bir bak istersen?
Bu kadar zor değil madem pythondan yaptınız madem 2 tane sorgu attınız yanlışı yanlışla kapatmak bence ama diyelim haklısınız.
Pythondanda düzgün atılsın ozaman engel bu haliyle düzgün değil.
Src'den biraz mantık yürüterek yaparsınız en basitinden openmyshopa giden bloga sorgu atın pazarda kilitli item varsa pencereyi kapatmaz bakarsın hangisi kilitli kaldırırsın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)