Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
böyle engelleyinde serverınızı fezaya uçursunlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
indirerek fezaya uçurmayı deneyebilirsiniz, uçurursanız bana da haber verin.(serverle bir alakam yok, engelleme şekli aynı)
OpenMyShop fonksiyonuna koymak mı ? oyuncu ağzına kadar dizecek pazarı sonra 1 tane kilitli item var diye pazar kurulmayacak başlasın isyan o adam daha pazar acar mı o server de ? böyle ufak gelebilir ama çok önemli bir detay, konudan bahsetmiyorum genel olarak her konudaUnpack edildiği zaman konulabilecek bir anlamı kalmıyor
char.cpp
//arat
void CHARACTER::OpenMyShop(const char * c_pszSign, TShopItemTable * pTable, BYTE bItemCount)
//ekle
if(pkItem->IsSealed())
{
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Ruha bağlı nesneyi pazara koyamazsın.");
return;
}
Official ruha bağlama içindir hangisini kullanıyorsanız bu şekilde engelleyebilirsiniz.
kendimi yeterince iyi anlatamadım sanırım, bunu client taraflı engellersen ve game tarafına kontrol eklemezsen örnek veriyorum, companion sistemi ekledin ve offline shop a koyulmasını bu şekilde engelledin, bu kısmı silip biri shopuna companion koyduğu zaman serverın fezaya uçar kendinde deneyebilirsinLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.indirerek fezaya uçurmayı deneyebilirsiniz, uçurursanız bana da haber verin.
(serverle bir alakam yok, engelleme şekli aynı)
Yalnız olay ruha bağlama sistemi değil de unpack edilse de bir mânası yok yani, sizin dediğiniz olayda oyuncu tüm itemleri koydu atıyorum en son pazar kurduğunda bu uyarı çıkacak, src'den engellemeyi ben de biliyorum ama Py tabanlı engellendiği zaman en azından 80 slotu doldurup zulüm çekmezler.
OpenMyShop fonksiyonuna koymak mı ? oyuncu ağzına kadar dizecek pazarı sonra 1 tane kilitli item var diye pazar kurulmayacak başlasın isyan o adam daha pazar acar mı o server de ? böyle ufak gelebilir ama çok önemli bir detay, konudan bahsetmiyorum genel olarak her konuda
Yapmak istediğinizi anladım ama src'den biraz mantıkla yapılır pythondan bunu yapmak manasız
ayrıca pythona koydugun engeli src'yede koyman lazım ki pythonu geçerlerse src'de takılıp kalsınlar aynı sorguyu niye 2 kere yolluyorsunuz?
Bu ne oluyor? yanlışı yanlışla kapatmak gibi birşey bana göre sağlıksız ama kullanan olacaktır alternatif sundum sadece.
Yapmak istediğinizi anladım ama src'den biraz mantıkla yapılır pythondan bunu yapmak manasız
ayrıca pythona koydugun engeli src'yede koyman lazım ki pythonu geçerlerse src'de takılıp kalsınlar aynı sorguyu niye 2 kere yolluyorsunuz?
Bu ne oluyor? yanlışı yanlışla kapatmak gibi birşey bana göre sağlıksız ama kullanan olacaktır alternatif sundum sadece.
Dediğinizi anlıyorum lâkin "İtem Kilitleme Sistemleri" zaten src taraflı bu engeli barındırıyor, burdaki tek amaç işlemi yaptıktan sonra hata almasın oyuncu, işleme başlamadan hata alsın diyedir, yorumlarınız için teşekkürler.kendimi yeterince iyi anlatamadım sanırım, bunu client taraflı engellersen ve game tarafına kontrol eklemezsen örnek veriyorum, companion sistemi ekledin ve offline shop a koyulmasını bu şekilde engelledin, bu kısmı silip biri shopuna companion koyduğu zaman serverın fezaya uçar kendinde deneyebilirsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)