HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Haklısınız ama boss taki hatada acaba mob_proto kaynaklı mı?Genel olarak pack taraflı hatalar mevcut aslında kullanıcak arkadaşlar'a tavsiyem pack tarafını 0 dan kontrol etsinler bütün karetkerlerin köstümleri yeniden düzenlenmeli kontrol edilmeli npc'ler pet'ler mob'lar Boss'lar bunları kontrol edilmeli genel olarak basit çözümler .
kodları srcden tamamen kontrol ediyordu.
Zodyak haritasi duzenler atarim ama suan su 11.kat ws yazmistim bende o sorunu halletmeye calisicam cozersem atarim buraya@PACHI veya @Tungа hanginiz bakıyorsa,
saçlarda hata var. value3 kodları yanlış girişmiş.
Mob_names.txt'de hatalar mevcut petler falan gözükmüyor. sıkıntılı.
Zodiak haritalarında görünmez duvarlar var. veya map kordinatları sıkıntılı bilemiyorum çok incelemedim.
11. mapa 1 kere çıkmayı başardım. orda da üst kata atmıyor. 2.sefer denediğimde 8. katta takılı kaldım görünmez duvarlardan geçemedim.
Files güzel olsa da bazı saçma hatalar mevcut.
11.kat bossları kesiyorsun yukarı atma butonu gelmiyor 11. katı kaldırdım başka katlarda sorun varmı diye 15. katda da tüm canavarları öldürdüm ondada aynı olay oldu karşılaştırma yaptım zodyak cpp leri başka bir filesle fakat değişiklik göremedimZodyakda nasıl bir proplem var öğrenebilirmiyim ?
Gm çarlamı deniyorsunuz yoksa normal user mi11.kat bossları kesiyorsun yukarı atma butonu gelmiyor 11. katı kaldırdım başka katlarda sorun varmı diye 15. katda da tüm canavarları öldürdüm ondada aynı olay oldu karşılaştırma yaptım zodyak cpp leri başka bir filesle fakat değişiklik göremedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 259
- Görüntüleme
- 36K
- Kilitli
- Cevaplar
- 11
- Görüntüleme
- 3K
- Cevaplar
- 14
- Görüntüleme
- 945
- Sabit
- Anket
- Cevaplar
- 1K
- Görüntüleme
- 174K
- Kilitli
Altın Konu
⭐️ 1-99 & 1-105 NEWSCHOOL SERVER FİLES ⭐️
- Cevaplar
- 69
- Görüntüleme
- 18K

