Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Zodyak tapınağı 11. katda bir sorun var bosları kesiyorum fakat üste atma işareti gelmiyor

kankam ona çözüm olarak şöyle birşey yapabiliriz depoya konulmasını önleriz ondan sonra sıkıntı olmaz diye umuyorum bu eşya depolanamaz gibisinden :) en güzel çözüm o olur basit oda txt den ayarlanır

BU ARADA ARKADAŞLAR BU FİLESİ SUNUCUSU OLUPDA SUNUCUYA KURAN VARMI ?
Gerek yok bence, IsActive kodu ile kontrolü sağlanıp aktifse return false verdirin safebox.cppde putitem fonksiyonu olması lazım

kankam ona çözüm olarak şöyle birşey yapabiliriz depoya konulmasını önleriz ondan sonra sıkıntı olmaz diye umuyorum bu eşya depolanamaz gibisinden :) en güzel çözüm o olur basit oda txt den ayarlanır

BU ARADA ARKADAŞLAR BU FİLESİ SUNUCUSU OLUPDA SUNUCUYA KURAN VARMI ?
Normal freebsd'ye nasıl kurduysan aynı şekilde sunucuya kurucan çalışacak farklı bir şey yapmaya gerek yok.
eğer freebsd'ye ne kurulması gerek diyorsan. basit mysql veritabanı sistemi neyse onu kur birde liblerini at bitti.
:D liblerin ne olduğunu aç kapa yaparak syserr'dan bulursun. :D

Normal freebsd'ye nasıl kurduysan aynı şekilde sunucuya kurucan çalışacak farklı bir şey yapmaya gerek yok.
eğer freebsd'ye ne kurulması gerek diyorsan. basit mysql veritabanı sistemi neyse onu kur birde liblerini at bitti.
:D liblerin ne olduğunu aç kapa yaparak syserr'dan bulursun. :D
Kral kurmayı biliyorumda malum şartlar bilgisayar çok ağır o kadar program açtığım zaman pc uçuyor ben kuran birisin sunucusna gireyim dedim 😂

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri