NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu PACHI & Tunga ServerFiles 2020-07-11

indirmek için izniniz yok
4.29 yıldız(lar) 7 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gerek yok bence, IsActive kodu ile kontrolü sağlanıp aktifse return false verdirin safebox.cppde putitem fonksiyonu olması lazım
aynen iki türlüde olur item protodan yapmak isteyen kodları bununla değiştirsin :)

@PACHI veya @Tungа hanginiz bakıyorsa,
saçlarda hata var. value3 kodları yanlış girişmiş.
Mob_names.txt'de hatalar mevcut petler falan gözükmüyor. sıkıntılı.
Zodiak haritalarında görünmez duvarlar var. veya map kordinatları sıkıntılı bilemiyorum çok incelemedim.
11. mapa 1 kere çıkmayı başardım. orda da üst kata atmıyor. 2.sefer denediğimde 8. katta takılı kaldım görünmez duvarlardan geçemedim.
:(
Files güzel olsa da bazı saçma hatalar mevcut.

Zodiak haritalarında görünmez duvarlar var. veya map kordinatları sıkıntılı bilemiyorum çok incelemedim.
11. mapa 1 kere çıkmayı başardım. orda da üst kata atmıyor. 2.sefer denediğimde 8. katta takılı kaldım görünmez duvarlardan geçemedim.
basit şeyler aslında sağlam files quest değiştirmeyi denedinmi zodyak

basit şeyler aslında sağlam files quest değiştirmeyi denedinmi zodyak
Zodyakın questen kaynaklandığını düşünmüyorum zaten sistem src üzerinden çalışıyor.
genel olarak src'de de tam bir hata bulamadım.

kodlara baktıkca miydem bulanıyor. :D
başım ağırdı.

Genel olarak pack taraflı hatalar mevcut aslında kullanıcak arkadaşlar'a tavsiyem pack tarafını 0 dan kontrol etsinler bütün karetkerlerin köstümleri yeniden düzenlenmeli kontrol edilmeli npc'ler pet'ler mob'lar Boss'lar bunları kontrol edilmeli genel olarak basit çözümler .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri