Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Npc ticaret engelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmtbthan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 496

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ticaretten sonra npcye tıklanmaması için quest yazabilir miyiz. Ejder odasına girerken ticaret yapıldıysa ejder odası buga giriyor ve kıvrık alıyor yardın

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bu anladığım kadarıyla ticaretten sonra olan ışınlanma süresini kaldırıyor. Böyle bi düzenleme oyunda item kaybı gibi sorunlar yaratmaz mı ?

Yaşamış olduğunuz probleme en uygun alternatif aklıma böyle birşey geldi. Oyunda item kaybı yaşatıp yaşatmayacağını bilemem. Ama dediğiniz gibi item kaybı gibi bir durum'da söz konusu olabilir.
char_item.cpp açılır ve aratılır ;

if (iPulse - GetExchangeTime() < PASSES_PER_SEC(g_nPortalLimitTime))
ve şu şekilde değiştirilir ;

//if (iPulse - GetExchangeTime() < PASSES_PER_SEC(g_nPortalLimitTime))
//{
// ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("ê±°ëËÅâ íââ⬺ââ⬠%dì´Ëâ⬠ì´ëâââ¬Å¡´ìâââ¬ââ¬ëÅ ââ⬠ê·âââ¬Å¡¬íââ⬢ËÅâë¶âââ¬Å¡¬,ê·âââ¬Å¡¬íââ⬢ËÅâ기ìâââ¬ââ¬Åµë¶âââ¬Å¡¬ëâââ¬Åâ±ìââ⬠ìâââ¬Å¡¬ìÅ¡©íââ⬢ ìËâ⬠ËÅâ ìâââ¬ââ¬ââ⬠ìÅ µëââ⬹Ëâ⬠ëââ⬹¤."), g_nPortalLimitTime);
// return false;
//}

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

exchange.cpp açılır ve aratılır

SetExchangeTime();
victim->SetExchangeTime();
ve şu şekilde değiştirilir ;

//SetExchangeTime();
//victim->SetExchangeTime();

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bu normal karakterler arası ticareti için olanı deneyebilirsin. Eğer npcden item aldıktan sonraki Ticaretten sonra 10 saniye beklemelisini kaldırmak istiyorsan yine char.cpp'den

if (iPulse - GetMyShopTime() < PASSES_PER_SEC(limittime))
{
if (bSendMsg)
ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("°Å·¡ ÈÄ %dÃÊ À̳»¿¡´Â ´Ù¸¥Áö¿ªÀ¸·Î À̵¿ ÇÒ ¼ö ¾ø½À´Ï´Ù."), limittime);
return true;
}

kaldırmalısın...
Birçok quest denedim ve birçok filesten aldım ama nafile insanlar bu şekilde bi problemi göz ardı mı ediyor bilemiyorum. Mavi ejdere girerken ticaret yapmışsak oda buga giriyor (sanki içerde biri var gibi oluyor süre başlıyor) ve userin kıvrığı gidiyor. Baya sıkıntılı bi durum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri