Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Işınlanma Questi Kontroller Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan redpoison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

redpoison

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
2d 11h
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 10 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
23
MmoLira
1,233
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamlar herkese,
Vs 'lik sunucum için bir ışınlanma questi yazıyorum, bu saatten sonra yazdığım her questi saklayacağım, saklamaya değer questler olmasını istediğim için bir daha geri dönmemek adına yazdığım tüm questleri eksiksiz, bugsuz, sorunsuz hale getirmek istiyorum.

Bu yazdığım quest için ise belli başlı kontroller ekliyorum aşağıda listeledim, önerilerinize açığım olmasını istediğiniz veya bu kontrol bu questte bir işe yaramaz dediğiniz bir kontrol var ise sebebiyle birlikte belirtebilirsiniz.

⚠️Kontroller ⚠️

● Ticaret ekranı açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Pazar ekranı açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Nesne/Depo ekranı açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Ölüyse yüzüğü kullanamaz.
● Etkinlik haritalarında yüzüğü kullanamaz. ( Npc ile geri dönüş yapılır. )
● Kullanımdan sonra 2 saniyelik bekleme süresi.
● Binek ve Pet açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Krallık kontrolü, oyuncu krallığına göre ışınlanma koordinatları eklenecek.

Beceri Kullanımı Kontrolü
Cinsiyet kontrolü de ekleyebilirsiniz.

Oyuncu bir beceri (skill) kullanırken, örneğin bir hava kılıcı animasyonu sırasında ışınlanırsa, animasyon takılı kalabilir veya bekleme süresi (cooldown) ile ilgili görsel hatalar oluşabilir ve client kapanması gibi hatalar olabilir iki örneğim içinde geçerli.

Skill kullanımı için ışınlanma sonrasında açık kalan skillerin kapanması için filesimde bir çalışma yapılmıştı bunun için queste ekleme yapma ihtiyacı duymuyorum ama belki aynı anda birden fazla quest çalıştırılırsa bug oluşabilir. Ne tür buglar ortaya çıkar bilemiyorum bu bilinmezlikten kurtulmak için her questin içine tek tek kontrol ekleyebilirim bir quest çalışırken 2. questi açtırmayabilirim veya bunun yerine src tarafına bir yazılım atılabilir aynı anda sadece 1 quest çalıştırılabilir.

Işınlanma yüzüğü için gerekli bulmadım açıkçası lakin konuyu önemsediğin ve öneride bulunduğun için teşekkür ediyorum. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri