Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Işınlanma Questi Kontroller Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan redpoison
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 68

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Selamlar herkese,
Vs 'lik sunucum için bir ışınlanma questi yazıyorum, bu saatten sonra yazdığım her questi saklayacağım, saklamaya değer questler olmasını istediğim için bir daha geri dönmemek adına yazdığım tüm questleri eksiksiz, bugsuz, sorunsuz hale getirmek istiyorum.

Bu yazdığım quest için ise belli başlı kontroller ekliyorum aşağıda listeledim, önerilerinize açığım olmasını istediğiniz veya bu kontrol bu questte bir işe yaramaz dediğiniz bir kontrol var ise sebebiyle birlikte belirtebilirsiniz.

⚠️Kontroller ⚠️

● Ticaret ekranı açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Pazar ekranı açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Nesne/Depo ekranı açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Ölüyse yüzüğü kullanamaz.
● Etkinlik haritalarında yüzüğü kullanamaz. ( Npc ile geri dönüş yapılır. )
● Kullanımdan sonra 2 saniyelik bekleme süresi.
● Binek ve Pet açık ise yüzüğü kullanamaz.
● Krallık kontrolü, oyuncu krallığına göre ışınlanma koordinatları eklenecek.

Oyuncu bir beceri (skill) kullanırken, örneğin bir hava kılıcı animasyonu sırasında ışınlanırsa, animasyon takılı kalabilir veya bekleme süresi (cooldown) ile ilgili görsel hatalar oluşabilir ve client kapanması gibi hatalar olabilir iki örneğim içinde geçerli.

Skill kullanımı için ışınlanma sonrasında açık kalan skillerin kapanması için filesimde bir çalışma yapılmıştı bunun için queste ekleme yapma ihtiyacı duymuyorum ama belki aynı anda birden fazla quest çalıştırılırsa bug oluşabilir. Ne tür buglar ortaya çıkar bilemiyorum bu bilinmezlikten kurtulmak için her questin içine tek tek kontrol ekleyebilirim bir quest çalışırken 2. questi açtırmayabilirim veya bunun yerine src tarafına bir yazılım atılabilir aynı anda sadece 1 quest çalıştırılabilir.

Işınlanma yüzüğü için gerekli bulmadım açıkçası lakin konuyu önemsediğin ve öneride bulunduğun için teşekkür ediyorum. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri