Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Razer Ornata V2 - Oyuncu Klavyesi İnceleme

Ectoor

We Rise Turkmmo <3
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Konular
5,782
Online süresi
7ay 3g
Reaksiyon Skoru
6,802
Altın Konu
669
Başarım Puanı
499
TM Yaşı
7 Yıl 28 Gün
MmoLira
11,930
DevLira
297

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Razer-Ornata-V2-Gaming-Keyboard-1.png

Son zamanlarda Razer'dan çok memnun kaldım. En son oyun çevre sürümleri için iyi kitaplarımdalar ve V2 döngüsü ürünleri 2020 serileri için uygun iyileştirmeleri getirmeyi amaçlıyor. Umarım bu sıcak çizgi yeni Ornata V2 klavyeyle devam eder.

99 $ 'dan başlayan fiyatlarla - tıpkı orijinalinde olduğu gibi - fiyatı duyduğumda ilk tepkim “kesinlikle değil!” çünkü Huntsman T sadece 20 $ daha ucuz ve oyun tarzıma mükemmel uyuyor. Ancak, sonra Ornate V2'deki tüm katma değer özelliklerinin zaman ayırmaya değer olup olmadığını merak ettim.

Razer-Ornata-V2-Gaming-Keyboard-2.png

Razer-Ornata-V2-Gaming-Keyboard-5.png

Tabii ki, hiçbir şey uygun bir mekanik anahtarı yenemez, ancak bu klavyedeki hibrit mekanik anahtarın oldukça güzel olduğunu söylemek zorundayım. Mekanik melezler için tıklamalı yolun doğru yön olduğunu hissediyorum ve orijinal Ornata Chroma'ya göre çok daha iyi ve gelişmiş olduğu için anahtarla bir şeyler yapmış olmalılar. Chroma'da, anahtarlar yukarı çıkarken bir çeşit sıkıştı, V2 ile geri tepme çok daha temiz.

Her şeyden önce, Mecha mekanik ve küçük ses tekerleği olan eklenen medya tuşları gibi, çerçevede orijinal Chroma klavyeye göre birkaç fark var. Tekerleğin iyi bir dokusu vardır ve işlevselliği ve anlık ses ayarını susturmak için tıklayın, ancak kaydırma adımları çok az dokunsallıkla oldukça zayıftır. Bu hala 250 dolarlık Logitech G15'teki utançtan daha iyi bir hacim. Birlikte verilen bilek desteği hakkında çok heyecanlanmayalım, manyetik olması harika ve ince köpük dolgu, bilek duruşunuzu düzleştirmek için biraz rahatlık için güzel, ancak bu yüzey durmak zorunda olduğum kadar çok ısı tutuyor çünkü terli oluyor.

Razer-Ornata-V2-Gaming-Keyboard-9.png

Düşük profilli klavye tuşlarıyla gitmelerinin nedeni, gerçek klavye çerçevesinin tıknaz olması. V2'nin yüksekliği, normal tuş kapaklarına sahip standart bir klavyeyle neredeyse aynı. Keycaps ABS'dir, ancak hafif mat dokuyu ve temiz güzel yazı tipini seviyorum. Biraz fazla ince, bu yüzden çok fazla aydınlatma geçmiyor, ama yine de çok güzel bir yazı tipi. Beyaz alt tabaka, tüm RGB iyiliğini tuş başlıklarının etrafına eşit olarak yaymaya yardımcı olur. Membranda ve anahtarda görmek için tuş başlıklarını çıkarabilirsiniz ve tıklama mekanizması, gövde tasarımı göz önüne alındığında tuş başlıklarını değiştirmeyi beklemez. Klavyeyi yazarken esnemez, ancak sonuçta plastik bir çerçevedir, bu nedenle yapı kalitesi oldukça yalındır.

Kablo çıkarılamaz, ancak alt taraftaki kablo yönlendirme kanallarını ekstra uzun örgülü bir kabloyla eklediler. Ayrıca hoş ve stabil olan çift kademeli açı ayar ayakları da vardır. Başlangıçta bu klavyenin, çerçevedeki delikler nedeniyle dökülmeye ve suya dayanıklı olduğunu düşündüm - aslında aydınlatmayı içinden parlak bir şekilde görebilirsiniz - bunların drenaj portları olduğunu düşündüm, ancak Razer bunun su geçirmez bir dökülmeye dayanıklı olmadığını doğruladı tuş takımı.

Razer-Ornata-V2-Gaming-Keyboard-28.png

Bu klavyenin en önemli özelliği Mecha-Membran tıklama anahtarları olacaktır. MX Blues ve Yeşilleriniz gibi tam olarak temiz ve keskin hissetmezler, ancak onları alttan çıkardığınızda gerçekten tatmin edici bir yumuşaklığa sahiptirler. Sanki çerçevenin altında darbeyi emen kalın bir kumaş varmış gibi, ama kauçuk kubbe. Şimdi tıklama noktası ortada bir yerde, bu yüzden anında gerçekleşmiyor. Tuşa biraz basmanız gerekiyor ve ses keskin ve oldukça iyi hissediyorlar. Bu klavyeyi yazmak için gerçekten takdir ediyorum, çünkü aktiviteler geleneksel clicky anahtarlarınız kadar yüksek değil.

Ses profilini gerçekten beğendim, ancak buradaki sorunum tutarlılık, çünkü bazı tuşlarda tıklama noktasının biraz daha yüksek olduğunu hissediyorum. Gövde tasarımı tüm tuşlara, özellikle de büyük tuşlara çok fazla yalpalama getiriyor. Ornata V2 ile oyunda biraz zaman geçirdikten sonra, kötü bir deneyim değil, ancak rekabet avantajı olmaması, bu ürünü varışta neredeyse ölü hale getiriyor. Örneğin, Razer Huntsman klavyesi son üç aydır 100 ABD dolarının altında oturuyor ve bu her açıdan daha iyi bir klavye deneyimi. O zaman MX Blues ile gerçekten uygun fiyatlı ve son derece gözden geçirilmiş Reddragon'a sahibiz. Hatta Havit'ten V2'nin yarı fiyatına sahip olan combo fırsatları bile var, Razer topu gerçekten buraya düşürdüğünü hissettiriyor çünkü 2017'den aynı klavye, aynı fiyat noktasıyla, sadece medya tuşları ve yeni kablo ekleyin kanalları. Ne yazık ki, mevcut pazarda rekabet edebilmek için yeterli değil.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri