Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Razer DeathAdder Essential Optik Gaming Mouse İnceleme

Lorenzo

Vatan, Türk’ün Kalesi!
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Co Admin
Developer
Yönetici
Turnuva
Admin
Yarışma
Paylaşım
Konular
3,009
Çözüm
31
Online süresi
7mo 18d
Reaksiyon Skoru
5,999
Altın Konu
507
TM Yaşı
10 Yıl 5 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
399
MmoLira
119,578
DevLira
121
Ticaret - 100%
2   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1770160304909.png

Faremde double click sorunu başlamıştı ve artık oyun oynarken sinirleniyordum. Logitech G102 kullanıyordum ama garantisi bitmişti, tamir ettirmeye değmezdi. Razer markasını hep lüks segment olarak biliyordum ama DeathAdder Essential uygun fiyatlıydı. 6400 DPI optik sensör vardı, ayarlanabilir hassasiyetti. Ergonomik tasarıma sahipti, sağ eli kullananlar için optimize edilmişti. Kablolu fareydi, wireless değildi ama gecikme olmayacaktı. Beş adet programlanabilir tuş mevcuttu, makro atanabiliyordu. Mekanik switch kullanılmıştı, 10 milyon tık dayanıklılığı iddia ediliyordu.

Kutu geldiğinde Razer'ın yeşil logosu göze çarpıyordu hemen. İçinden çıkardığımda farenin boyutu büyük gelmişti bana. Eski farem küçüktü, bu kocaman hissettirdi elime. Tutuş rahat geldi ama alışma süresi gerekti. Palm grip kullanıyordum, tam oturdu avucuma. Parmak yerleştirme kısmı kavisli tasarlanmıştı, kayma olmuyordu. Plastik yüzey mat bitişliydi, terleme olsa bile tutuş sağlamdı. Kablo örgülüydü, sert değildi esnek hareket ediyordu. USB bağlantısı yaptım, Windows otomatik tanıdı driver kuruldu.

1770160328040.png

Razer Synapse yazılımını indirdim, DPI ayarları yapmak için gerekliydi. Beş farklı DPI profili kaydedilebiliyordu, geçiş yapılabiliyordu. 800 DPI kullanıyordum FPS oyunlarında, hassasiyet ayarı önemliydi. Valorant oynarken tracking daha iyi geldi, smooth hareket ediyordu. Flick shot'lar netti, cursor hareketi gecikmiyordu. CS2'de AWP kullanırken hassas aim yapabiliyordum, pixel hassasiyeti vardı. Apex Legends'da rapid fire yaparken recoil kontrol iyileşti. Yan tuşlara bina yapma atadım Fortnite için, hızlı erişim sağladı.

Scroll wheel hafif tıkırdıyordu, gürültülüydü biraz. Direnç ayarı orta seviyedeydi, yumuşak dönüyordu. Orta tuş basışı sertti, yanlışlıkla basmam zordu. Ana tuşların hissi mükemmeldi, tactile feedback netti. Click sesi hafif gelmişti, ofis ortamında kullanılabilirdi. RGB aydınlatma sadece logo kısmındaydı, şerit yoktu. Renk özelleştirme yapılabiliyordu Synapse'den, parlaklık ayarı vardı. Kayma testi yaptım, mousepad üzerinde akıcı geziniyordu. Sensor doğruluğu iyiydi, pixel skipping görmedim. Lift-off distance biraz yüksekti, alçaltma ayarı yoktu yazılımda.

Paylaşım için teşekkürler.

Ben, Razer milliyetçisiyim arkadaş.

8 yıldır bu mouse olarak tercihim bu modeli. 8 yıl geçmesine rağmen bozulmadı.

Ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri