Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Projem İçin Vds Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qoqaLp55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 479

qoqaLp55

Ragnor Online World
TM Üye
Konular
57
Online süresi
1d 10m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay
Başarım Puanı
103
MmoLira
123
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Büyük yatırımlarla 3 kişilik projemizde bize yardımcı olcak hosting firması lazım. Paneli ile ünlü bi hosting şirketinden sunucu kiraladık ve filesini beğenmediğimiz için öylece biraktık kendi filesimiz vardır ve bize sunucuyu en kısa zamanda hazırlayacak deneme yapmamıza yardımcı olacak güvenilir bi firma arıyoruz. şuan sunucu aldık fakat 1 saat sonra iletilecektir dendi ve 12 saat oldu beklemekten sıkıldık. işin özü güvenilir bi firma arıyoruz ve serverımızı açtığımızda bizi gururla referansınıza ekliceğinizin de garantisini veriyorum.

Büyük yatırımlarla 3 kişilik projemizde bize yardımcı olcak hosting firması lazım. Paneli ile ünlü bi hosting şirketinden sunucu kiraladık ve filesini beğenmediğimiz için öylece biraktık kendi filesimiz vardır ve bize sunucuyu en kısa zamanda hazırlayacak deneme yapmamıza yardımcı olacak güvenilir bi firma arıyoruz. şuan sunucu aldık fakat 1 saat sonra iletilecektir dendi ve 12 saat oldu beklemekten sıkıldık. işin özü güvenilir bi firma arıyoruz ve serverımızı açtığımızda bizi gururla referansınıza ekliceğinizin de garantisini veriyorum.

Büyük çapta proje düşünüyorsanız vds önermem. Fiziksel daha sağlıklı olur sizin için.

Buyukwebi tercih etmeni tavsiye ederim. Orada çalışıyorum diye söylemiyorum, Metin2 konusunda hertürlü yardıma açığız ücretli/ücretsiz yardımcı oluyoruz.

Merhaba Yardımcı olmak isteriz iyi çalışmalar iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri