quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Projem İçin Vds Server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qoqaLp55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 481

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Büyük yatırımlarla 3 kişilik projemizde bize yardımcı olcak hosting firması lazım. Paneli ile ünlü bi hosting şirketinden sunucu kiraladık ve filesini beğenmediğimiz için öylece biraktık kendi filesimiz vardır ve bize sunucuyu en kısa zamanda hazırlayacak deneme yapmamıza yardımcı olacak güvenilir bi firma arıyoruz. şuan sunucu aldık fakat 1 saat sonra iletilecektir dendi ve 12 saat oldu beklemekten sıkıldık. işin özü güvenilir bi firma arıyoruz ve serverımızı açtığımızda bizi gururla referansınıza ekliceğinizin de garantisini veriyorum.

Büyük yatırımlarla 3 kişilik projemizde bize yardımcı olcak hosting firması lazım. Paneli ile ünlü bi hosting şirketinden sunucu kiraladık ve filesini beğenmediğimiz için öylece biraktık kendi filesimiz vardır ve bize sunucuyu en kısa zamanda hazırlayacak deneme yapmamıza yardımcı olacak güvenilir bi firma arıyoruz. şuan sunucu aldık fakat 1 saat sonra iletilecektir dendi ve 12 saat oldu beklemekten sıkıldık. işin özü güvenilir bi firma arıyoruz ve serverımızı açtığımızda bizi gururla referansınıza ekliceğinizin de garantisini veriyorum.

Büyük çapta proje düşünüyorsanız vds önermem. Fiziksel daha sağlıklı olur sizin için.

Buyukwebi tercih etmeni tavsiye ederim. Orada çalışıyorum diye söylemiyorum, Metin2 konusunda hertürlü yardıma açığız ücretli/ücretsiz yardımcı oluyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri