- Konular
- 53
- Online süresi
- 13h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 786
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar, yakın zamanda profesyonel bir Metin2 oyun sunucusu planlarımız var ve bu girişimimiz için bize sunucu sağlayacak kaliteli, köklü ve güvenilir, kurumsal bir firma arıyoruz. Daha öncesinde sayısız sunucu açtım ve son açtığım sunucuda, oyun 1000+ online ile açıldıktan sonra saldırıya uğradık ve firma hiçbir şekilde yardımcı olmadı, aksine sonradan öğrendik ki saldıranlara iş birliği içindelermiş. Bu gibi onlarca durum yaşadım ve bu tür saçma sapan ucuz hareketlerle uğraşmak istemediğim için kurumsal bir firma arıyorum. Fiyat önemli değil, bu sektörde ki en güvenilir ve köklü firmalar hakkında bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhabalar, yakın zamanda profesyonel bir Metin2 oyun sunucusu planlarımız var ve bu girişimimiz için bize sunucu sağlayacak kaliteli, köklü ve güvenilir, kurumsal bir firma arıyoruz. Daha öncesinde sayısız sunucu açtım ve son açtığım sunucuda, oyun 1000+ online ile açıldıktan sonra saldırıya uğradık ve firma hiçbir şekilde yardımcı olmadı, aksine sonradan öğrendik ki saldıranlara iş birliği içindelermiş. Bu gibi onlarca durum yaşadım ve bu tür saçma sapan ucuz hareketlerle uğraşmak istemediğim için kurumsal bir firma arıyorum. Fiyat önemli değil, bu sektörde ki en güvenilir ve köklü firmalar hakkında bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.
Merhabalar, eğer ki yeterli bütçeniz varsa
oyun+site+patcher sunucunuz ile beraber ciddi bir teklif verebiliriz.
Saldırı asla almazsınız. Daha önce kullanan +2k oyunlar da oldu. Bu özel bir sistem isteğe özel kurmaktayız.
- Konular
- 57
- Online süresi
- 1mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 367
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,999
- DevLira
- 0
Merhabalar, eğer ki yeterli bütçeniz varsa
Saldırı asla almazsınız. Daha önce kullanan +2k oyunlar da oldu. Bu özel bir sistem isteğe özel kurmaktayız.
- Konular
- 53
- Online süresi
- 13h 12m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 786
- DevLira
- 0
Merhabalar, teklifinizi öğrenmek isterim. Bilgilendirme yaparsanız çok iyi olur, hayırlı işlerMerhabalar, eğer ki yeterli bütçeniz varsa
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)