- Konular
- 94
- Çözüm
- 78
- Online süresi
- 10mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 658
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 3,292
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Nelvagor 700 online mi onun için mi facesinde 250 onlineli foto var insan max onlineli fotosunu atar demiNelvagormt2 bir müşterimin oyunu yaklaşık 15 gün öncesine kadar 600 700 onlinesi aktif mevcuttu bunların kanıtları müşterimdede mevcuttur
+ olarak konumda heda2 oyunumun videolarıda mevcut ordada daha yüksek bir onlinenin kanıt videoları konumda mevcuttur.
Ben sizin gibi 50 onlineyi 500 online demşyorum rahat ol abisi hadi dahada cevap veremem sana sen git zırh silah boya ekle dur
Seni hala nasıl barındırıyorlar anlamıyorum ya bu yalanla fazla yaşamazsın 
- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Anlamıyorum niye bu düşmanlık? Neden birbirinize bu kadar kinlisiniz neden herşeyin en iyisini biliyorum tavırlarındasınız?
Bu forumda çok uzun zaman geçirdim ne böyle tavırlarım oldu ne küskünlük yaptım ne kinlendim garip ya...
Bu forumda çok uzun zaman geçirdim ne böyle tavırlarım oldu ne küskünlük yaptım ne kinlendim garip ya...
- Konular
- 94
- Çözüm
- 78
- Online süresi
- 10mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 658
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 3,292
- DevLira
- 12
Bu tuncer denilen adam benim çalıştığım bir adamla düşman. Ve beni bir tutup laf atmasından başladı ilk düşmanlık umrumdada değil kendisi. Düşmanım olacak çaptada değil. Egosu tavan yapmış 15-16 yaşındaki kızlardan +18 fotolar isteyen biri kendisi. Onun için nefret ediyorum zaten bu çocuktan. Arkadaş sayfasına el koymuşta konuşlarını ordan biliyorum. Bir kerede arkadaş bunu söyledi diye türk milletine küfür ettin diye suçlamıştı arkadaşı şimdi beni ne diye suçlıcak acabaAnlamıyorum niye bu düşmanlık? Neden birbirinize bu kadar kinlisiniz neden herşeyin en iyisini biliyorum tavırlarındasınız?
Bilgi konusuna gelecek olursak forumun en aptalı benim. Neyse ya iyi forumlar.- Katılım
- 30 May 2019
- Konular
- 609
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 2,368
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 7 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 272
- MmoLira
- 798
- DevLira
- 242
Bak gördün mü tuncerle aranda hiçbir sorun yokmuş aslında. Arkadaşın kavgalı olduğundan sende kötü algılamışsın.Bu tuncer denilen adam benim çalıştığım bir adamla düşman. Ve beni bir tutup laf atmasından başladı ilk düşmanlık umrumdada değil kendisi. Düşmanım olacak çaptada değil. Egosu tavan yapmış 15-16 yaşındaki kızlardan +18 fotolar isteyen biri kendisi. Onun için nefret ediyorum zaten bu çocuktan. Arkadaş sayfasına el koymuşta konuşlarını ordan biliyorum. Bir kerede arkadaş bunu söyledi diye türk milletine küfür ettin diye suçlamıştı arkadaşı şimdi beni ne diye suçlıcak acabaBilgi konusuna gelecek olursak forumun en aptalı benim. Neyse ya iyi forumlar.
Bir yandan da haklısın insanlar kendini üstün görmeye çalışıyor , kendisinden yada bilgisinden taviz vermiyor ama taviz verdiklerinde bile çok şey biliyorum moruk kafasındaki insanlardan çok daha kaliteli işler yapabilirler, tuncer veya senin için demiyorum genel olarak yani. Birilerinin daha bilgili yada daha kaliteli işler yaptığını kabullenmek eziklik değildir, bilgi paylaştıkça çoğalır ama benim bu forumda gördüğüm tek şey kavga ve gürültü bence çok yanlış.
Beni tanımıyorsun ama benim için de ilk yanıtlamaya başladığında havadan havadan mesajlar yazdın sorun değil ama bence birebir sorunlarınızın olmadığı insanlara kötü yaklaşmayın. Bir gruplaşma yapmak yerine herkesle dost olun daha iyi şeyler başarabilirsiniz. Herkesle iyi olmak tabiki hoş değildir ama herkesle kötü olmak da elinizi kolunuzu bağlar bir süre sonra.
Bir taraf seçtiğimden veya olayı daha da büyütmek istediğimden değil, artık bu sohbetlerden haz almadığımdan paylaşmak istedim yine ne yapacağınız size kalmış.
- Konular
- 136
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 142
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 491
- DevLira
- 0
Lan ne boş adamlarsınız tartıştığınız şeye bak mustafanın filesi bile üstlenir olmuşlar. Tuncere 15 yaşında bi kız ayarlasaydınız o doğruları konuşurdu. Uğraşmazdınız bu kadar. Tenekeler bir araya toplanmış bilgisi olanda konuşmuş olmayanda. O değilde muro sen ömürcandan files iştemiştin flusyadan bi sistem elettirip flsyanın msjlarinda durur ben verdirmemistim sinirin ondan mı flusyaya iyiki verdirmemistim ha gör ömür gör. Senden files dilenenleri gör.
Tuncer için kavga edilir mi ya o rezil insan için? Real hayatında hiç bir şey başaramayıp klavyeden haz alan bundan sonraki hayatındada bir şey başaramayacak bir insandan bahsediyorsunuz. Tuncer hayatını ozetleyim abisi. Ailen bu ay az para kazandığında çalışmaya git bırak şu bilgisayarı diyince mesleğin olmadığı için hiç bir yere gidemeyen tek geliri başkasının yaptıklarını satmak olan bir insan olarak devam edeceksin. 30-35 yaşına geldiğinde pc basında akranların evlenmiş çoluk çocuğa karışmışken sen hala files satacaksın ve sonra anlayacaksın iş işten geçtiğini ama o zaman 16yasinda kızlarda akıllanmış olacak. Facedeki profiline bakıp insan her hâline şükrediyor. Git biraz sosyalleş. Evde kalacaksın bu gidişle. İnternette loncalarla konusmalarin var toplulukta kekelemeden konuşamıyorsun git biraz kitap oku. Sinopa yolun düşerse gel bi üçlü sarayım sana anca o tipi o unutturur.
Ha bu yorum yaptığımız konudaki fileste tuncer61 değil alperensonmez files olması gerek tuncer src ver diye yalvarıp vermeyince ortaklıkları biten files. Ne hikmetse tuncerin adı olmus gene o bilgisiz ne biliyorda files yapacak.
Yazılarım sert ise yumuşatıp okuyun. Kalın sağlıcakla güzel insanlar. Foruma böyle eğlenceler dışında girmiyorum bana yazacaklarınızı cevaplamayacağım cunku forum ve burda yazdiklariniz umrumda degil. Onun için rahat rahat atıp tutabilirsiniz. Ban çiki ban.
Tuncer için kavga edilir mi ya o rezil insan için? Real hayatında hiç bir şey başaramayıp klavyeden haz alan bundan sonraki hayatındada bir şey başaramayacak bir insandan bahsediyorsunuz. Tuncer hayatını ozetleyim abisi. Ailen bu ay az para kazandığında çalışmaya git bırak şu bilgisayarı diyince mesleğin olmadığı için hiç bir yere gidemeyen tek geliri başkasının yaptıklarını satmak olan bir insan olarak devam edeceksin. 30-35 yaşına geldiğinde pc basında akranların evlenmiş çoluk çocuğa karışmışken sen hala files satacaksın ve sonra anlayacaksın iş işten geçtiğini ama o zaman 16yasinda kızlarda akıllanmış olacak. Facedeki profiline bakıp insan her hâline şükrediyor. Git biraz sosyalleş. Evde kalacaksın bu gidişle. İnternette loncalarla konusmalarin var toplulukta kekelemeden konuşamıyorsun git biraz kitap oku. Sinopa yolun düşerse gel bi üçlü sarayım sana anca o tipi o unutturur.
Ha bu yorum yaptığımız konudaki fileste tuncer61 değil alperensonmez files olması gerek tuncer src ver diye yalvarıp vermeyince ortaklıkları biten files. Ne hikmetse tuncerin adı olmus gene o bilgisiz ne biliyorda files yapacak.
Yazılarım sert ise yumuşatıp okuyun. Kalın sağlıcakla güzel insanlar. Foruma böyle eğlenceler dışında girmiyorum bana yazacaklarınızı cevaplamayacağım cunku forum ve burda yazdiklariniz umrumda degil. Onun için rahat rahat atıp tutabilirsiniz. Ban çiki ban.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)