ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
TUNCER61 - 65-250  Server Files

TUNCER61 - 65-250 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

"Arkadaşım kavgalı bende kavgalıyım moruQ" örneğini üst mesajda görebilirsiniz :D yazık sakat galiba :D

Madem hortlanmış konu belki bir ihtimal kullanacak varsa söyleyeyim bu filesi veya varyantlarını kullanmak kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri olur biz yaptık siz yapmayın. Gidin sıfır altyapı files geliştirin. İlle böyle olsun diyosaniz bundan model alıp ona ekleyin.

Madem hortlanmış konu belki bir ihtimal kullanacak varsa söyleyeyim bu filesi veya varyantlarını kullanmak kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri olur biz yaptık siz yapmayın. Gidin sıfır altyapı files geliştirin. İlle böyle olsun diyosaniz bundan model alıp ona ekleyin.
Konuyu normale çektiğin için teşekkürler güzel insan.

"Arkadaşım kavgalı bende kavgalıyım moruQ" örneğini üst mesajda görebilirsiniz :D yazık sakat galiba :D
Deminki msjimda sıkıntı varmış heralde normal yazayım sen git flusyadan files dilen full yangı ekleyip ativersin sana yürü attırmadım diye mi bu tavırlar burda söz hakkı kim tanıdı la sana bide adama demiş ki etc giydir adamdan files dileniyordun

Beni hiç bir konuya katmayın. Gene diyorum files core veriyordu kurdukları sistem 10saniye içinde coreleri tekrar aktif ediyordu. ÇÖZÜYORDU DEMİYORUM. Core veren bir oyunu rebot atıp nasıl tekrar açıyorsan buda tekrar açıyordu. Gidin sancağa sorun dahada bişi demiyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri