noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
TUNCER61 - 65-250  Server Files

TUNCER61 - 65-250 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben de ilk başta şaşırdım ne diyor diye :D
hqdefault.jpg
Sana kanıt gösteremiyorum. Keşke anlayan biri incelesede şu sancağın dosyaları incelesede sustursam seni ama nerde. Kolay gelsin.

Sana kanıt gösteremiyorum. Keşke anlayan biri incelesede şu sancağın dosyaları incelesede sustursam seni ama nerde. Kolay gelsin.
Güzel kardeşim olay anlayıp anlamamak değil ki, sen faqe sancakla takıldın galiba bende orjinalleri var ve sancak 2gb core den aşağı core vermiyor. Sancağın tüm gelişme aşamalarında yusuflaydım ben o filesle oyun da açtık :D onun yediği core'u vrunner açmıyor seni kandırmışlar sancak diye :D ve hala vrunnerin ne olduğunu yanlış biliyorsun bak anlatıyorum:

Vrunner : Hastane
Core : Ölü bir insan
Vrunner coreyi çözüp ch açamaz çünkü hastaneler ölüleri diriltemez. :D :D

Güzel kardeşim olay anlayıp anlamamak değil ki, sen faqe sancakla takıldın galiba bende orjinalleri var ve sancak 2gb core den aşağı core vermiyor. Sancağın tüm gelişme aşamalarında yusuflaydım ben o filesle oyun da açtık :D onun yediği core'u vrunner açmıyor seni kandırmışlar sancak diye :D ve hala vrunnerin ne olduğunu yanlış biliyorsun bak anlatıyorum:

Vrunner : Hastane
Core : Ölü bir insan
Vrunner coreyi çözüp ch açamaz çünkü hastaneler ölüleri diriltemez. :D :D
Haklısın. Tek bildiğim sh başlatı 2 defa yazıyor olmaları keşke tam olayı bilsemde anlatsam.

Kendim kullanırım vrunner ama vrunnerli satmam arada fark var. Sonra isterse gene kurarım. Özelliklede bilmeyen birine. Şuan gene 400 online bol dönüşüm serverimiz devam ediyor 10gündür gene yok vrunner kurmamda. Ha şöyle 3-5bin onlinede bilmiyorum görmediğim için o kadar online.
400 onlineli serveriniz hangisidir acaba :D acaba hayalmi ediyorsunuz

400 onlineli serveriniz hangisidir acaba :D acaba hayalmi ediyorsunuz
Pardon sen kimsin ? Konusuna 100 onlineli serverleri 750 yazan kişi mi? Sen yanımdan bile geçemezsin İKİLE.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri