Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
TUNCER61 - 65-250  Server Files

TUNCER61 - 65-250 Server Files 1

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sen ölmedin mi lan? biz senin cenazene geldik olm :D
cringe konusmaları görünce hortluyorum :D
EqV5jpHXIAAnqm7.jpg

Ben kullanmıyorum arkadaşım satın aldı zamanında ve defalarca core verip kendisi açılan bir files ama kanıtlayamıyorum şuan susuyorum. Tek bildiğim sh baslatı 2defa yazıyor olmaları başka bir bilgim yok vrunner ayrı değildi zaten : . Ancak elimde gamede var packta sunucu yok kanıtlayamıyorum... Susalım şimdilik.
filesin sıkıntılı olduğunu zaten biliyorum. vrunner muhabbetiniz çok saçma, vrunner var diye kesin core vericek diye muhabettinize çok güldüm. geceden sabaha bilgisayar başında bekleme durumunuz varsa vrunnersiz server açabilirsiniz :S

filesin sıkıntılı olduğunu zaten biliyorum. vrunner muhabbetiniz çok saçma, vrunner var diye kesin core vericek diye muhabettinize çok güldüm. geceden sabaha bilgisayar başında bekleme durumunuz varsa vrunnersiz server açabilirsiniz :S
Ben de ilk başta şaşırdım ne diyor diye :D
hqdefault.jpg

Kendim kullanırım vrunner ama vrunnerli satmam arada fark var. Sonra isterse gene kurarım. Özelliklede bilmeyen birine. Şuan gene 400 online bol dönüşüm serverimiz devam ediyor 10gündür gene yok vrunner kurmamda. Ha şöyle 3-5bin onlinede bilmiyorum görmediğim için o kadar online.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri