- Konular
- 30
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 103
- MmoLira
- 102
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Hemen hemen herkesin yorumunu üşenmeyip okudum, ulan ne haysiyetsiz insanlar varmış be.. Birisi yardım istemiş diğeri onu küçük düşürmüş birisi buna gerek yok demiş diğeri sen eklemeyi beceremiyorsun demiş diğeri git parasını ver al demiş.(Sizene kardeşim sizene adam ister yardım, yardımcı olmayacaksan adamın postuna cevap verme sen kimsin?? ) Burada baya baya şeyler yaşanmış ama bu konuya post atan ve kendini üst seviyelerde gören insanların geçmişte nasıl insanlar olduklarını çoktan görmüştük.. Kendinizi dev aynasında görmeyin.. Biraz kod bilginiz var veyahut çok çok çok kod bilginiz var diye insanları küçük düşürmeyin düşürmeye çalışmayın. Ulan elin gevuru bir birine destek oluyor siz olamıyorsunuz be alt tarafı bir cümle diyeceksin yardımcı olacaksın bunun için karaktersizliğinizi öne çıkarmanın anlamı yok. Neyse iyi forumlar 

- Konular
- 39
- Online süresi
- 3h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 9
Adam olan, adam gibi davranır zaten.Ayrıca kimse yardım istemene birşey demedi. Profilin erkek olduğuna göre erkek gibi istemelisin. Öyle kadın gibi trip atarak değil
- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
Sizene kardeşim sizene adam ister yardım, yardımcı olmayacaksan adamın postuna cevap verme sen kimsin??
Kendi kendine cevap vermişsin bak kendini bilmen ne güzel

- Konular
- 11
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 19d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 656
- DevLira
- 0
Önce türkçeni geliştir. "hayla" anlıyorum.Yıllar geçen konuları paylaş senaramızdaki fark sen hayla dilencilik yapıyorsun bense bu konuları açarken youtubede c++ dersleri izleyerek kendimi geliştiriyordum.
![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)