- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sanii ye pm at parasını ver sistemi al. Alışmışsınız bedavaya sürekli herşey bedava olsun istiyorsunuz. Bedavaya alıyorsunuz bu seferde ekleyemediğiniz için yazıyorsunuz. Bedava bedava Beduvane bu kuyruk acısı
- Konular
- 11
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 19d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 656
- DevLira
- 0
Neden bütün mesajlarınızda insanları aşağılıyorsunuz. Burası bir forum bende haliyle yardım istedim. Evet hatalı ben olabilirim ben ekleyememiş olabilirim ama bu sorup yardım istememe engel olduğunu düşünmüyorum. Yavaş yavaş bende öğrenmek istiyorum. Sen ananın karnından wiki olarak doğmadın sanırım. İnsanlar hata yaparak öğrenir, İnsanları aşağılayarak değil.Sanii ye pm at parasını ver sistemi al. Alışmışsınız bedavaya sürekli herşey bedava olsun istiyorsunuz. Bedavaya alıyorsunuz bu seferde ekleyemediğiniz için yazıyorsunuz. Bedava bedava Beduva
Bu çok bilmişlerin böyle bir platformda barınması hiç etik değil.
- Konular
- 27
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 16d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 198
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 4,321
- DevLira
- 24
O bütün mesajlarımı göstersene aşağıladığımNeden bütün mesajlarınızda insanları aşağılıyorsunuz. Burası bir forum bende haliyle yardım istedim. Evet hatalı ben olabilirim ben ekleyememiş olabilirim ama bu sorup yardım istememe engel olduğunu düşünmüyorum. Yavaş yavaş bende öğrenmek istiyorum. Sen ananın karnından wiki olarak doğmadın sanırım. İnsanlar hata yaparak öğrenir, İnsanları aşağılayarak değil.
Bu çok bilmişlerin böyle bir platformda barınması hiç etik değil.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)