C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Server Taraflı Efsun Botu 1

indirmek için izniniz yok
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hemen hemen herkesin yorumunu üşenmeyip okudum, ulan ne haysiyetsiz insanlar varmış be.. Birisi yardım istemiş diğeri onu küçük düşürmüş birisi buna gerek yok demiş diğeri sen eklemeyi beceremiyorsun demiş diğeri git parasını ver al demiş.(Sizene kardeşim sizene adam ister yardım, yardımcı olmayacaksan adamın postuna cevap verme sen kimsin?? ) Burada baya baya şeyler yaşanmış ama bu konuya post atan ve kendini üst seviyelerde gören insanların geçmişte nasıl insanlar olduklarını çoktan görmüştük.. Kendinizi dev aynasında görmeyin.. Biraz kod bilginiz var veyahut çok çok çok kod bilginiz var diye insanları küçük düşürmeyin düşürmeye çalışmayın. Ulan elin gevuru bir birine destek oluyor siz olamıyorsunuz be alt tarafı bir cümle diyeceksin yardımcı olacaksın bunun için karaktersizliğinizi öne çıkarmanın anlamı yok. Neyse iyi forumlar :)

Ayrıca kimse yardım istemene birşey demedi. Profilin erkek olduğuna göre erkek gibi istemelisin. Öyle kadın gibi trip atarak değil
Adam olan, adam gibi davranır zaten.

Yıllar geçen konuları paylaş sen :D aramızdaki fark sen hayla dilencilik yapıyorsun bense bu konuları açarken youtubede c++ dersleri izleyerek kendimi geliştiriyordum. 😉
Önce türkçeni geliştir. "hayla" anlıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri