Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++&PY] HP Barında Zehirlenme Efekti 1.0

indirmek için izniniz yok

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

@MT2Dev sistemi ekledim şöyle bir sorun var zehir yemeden önce herşey normal zehir yiyince bir anda can barı aşşagıya iniyor biraz bekledikten sonra zehir gidince tekrardan can yukarı cıkıyor bar da bir sorun var
azrailin canına dikkat edersen daha yeni zehir yedi normalde can barının % 95 lerde olması gerekiyor.tekrardan not : zehir gidinice can barı normale dönüyor
syser yok malesef.
Ekli dosyayı görüntüle 10653
@MT2Dev knka sorun bu

bar 3-1 görünüyor yeşile düşünce sonra kurmızıya geçince full yapıyor. Çözüm sağlandı mı ? Çözebilen oldu mu ? @MT2Dev
bu sorun senin ekledigin decimal veya hangi target_hp sistemini kullanıyorsan onunla alakalı oraya eklemeleri artırman gerekiyor o sekilde sorunun çözülür örnek vermek gerekirse şu koddan bahsediyorum

self.hpPoisonGauge.SetPercentage(hpPercentage, 100)

bu kodu hp gösterme sisteminde bir kac yere eklemen gerekiyor eklediginde normaldeki gibi zehir yesede calısıcaktır

bu sorun senin ekledigin decimal veya hangi target_hp sistemini kullanıyorsan onunla alakalı oraya eklemeleri artırman gerekiyor o sekilde sorunun çözülür örnek vermek gerekirse şu koddan bahsediyorum

self.hpPoisonGauge.SetPercentage(hpPercentage, 100)

bu kodu hp gösterme sisteminde bir kac yere eklemen gerekiyor eklediginde normaldeki gibi zehir yesede calısıcaktır
Sistemi değiştim sorun kalmadı teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri