C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SERVER FİLES 500 ONLİNEDE TEST EDİLDİ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hiç bir sorun gözükmüyor diyen arkadaşların acemiliğine mi ağlasam, gerçekten kullanmayı düşünenlere mi gülsem 10 yıl geçti hala şunu anlamadınız 1 kişide sorun çıkarmayan sistem veya herhangi bir şey 500 kişi aynı anda yaptıgı zaman çıkarabılır. Ben devam edeyim ozaman sorunlara client ile mysql arasında packet sorunu var itemler belirli bir süreden sonra entype düşüyor oyundakı bütün abanoz küpeler kendiliğinden entype düştü :) offshopta atılmış ufak bir kod var açık :) gerçekten deneyin çözün bakalım nasıl yapacaksınız biz bu filesi 40 50 kısılık ekıple 3 ay test ettık zaten oralardan geldı buralara kadar hala 5 kısı oyundayız hıc sorun yok dıyen arkadaslar var ya :D bi 500 1000 kişi girsin bakalım filese 1 gün ayakta tutabılecekmısın :D

forumda ücretsiz dağıtılan fileslerin hepsini ben denedim 1 aydır uraşıom bu işlerle ama gözüme en sorunsuz ''ücretsiz' olan files bu geldi okadar sistem eklenilmesine rağmen fix atılmasına ramen 0 game şişşmesi 0.7 cpu harcıo bence dier ücretsiz paylaşılan filesleride gördük sorunlar fixlenebilir güzel altyapı yapılabilir

Hiç bir sorun gözükmüyor diyen arkadaşların acemiliğine mi ağlasam, gerçekten kullanmayı düşünenlere mi gülsem 10 yıl geçti hala şunu anlamadınız 1 kişide sorun çıkarmayan sistem veya herhangi bir şey 500 kişi aynı anda yaptıgı zaman çıkarabılır. Ben devam edeyim ozaman sorunlara client ile mysql arasında packet sorunu var itemler belirli bir süreden sonra entype düşüyor oyundakı bütün abanoz küpeler kendiliğinden entype düştü :) offshopta atılmış ufak bir kod var açık :) gerçekten deneyin çözün bakalım nasıl yapacaksınız biz bu filesi 40 50 kısılık ekıple 3 ay test ettık zaten oralardan geldı buralara kadar hala 5 kısı oyundayız hıc sorun yok dıyen arkadaslar var ya :D bi 500 1000 kişi girsin bakalım filese 1 gün ayakta tutabılecekmısın :D
😀 E Peki 0 Alt yapidan Test ederek Bu Filesin Aynisinini yaparlarsa ? 😀 Sadece sen kod biliyorsun diye birsey yok ha şunuda gectim Tr de bile halen sorun var ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR..

😀 E Peki 0 Alt yapidan Test ederek Bu Filesin Aynisinini yaparlarsa ? 😀 Sadece sen kod biliyorsun diye birsey yok ha şunuda gectim Tr de bile halen sorun var ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR..
@tibet2 nin kod bilgisi yok :)

forumda ücretsiz dağıtılan fileslerin hepsini ben denedim 1 aydır uraşıom bu işlerle ama gözüme en sorunsuz ''ücretsiz' olan files bu geldi okadar sistem eklenilmesine rağmen fix atılmasına ramen 0 game şişşmesi 0.7 cpu harcıo bence dier ücretsiz paylaşılan filesleride gördük sorunlar fixlenebilir güzel altyapı yapılabilir
cpu değerlerine bir şey söylemedim zaten olsa söylerım ne varsa onu soyluyorum aç oyunu 500 1000 kışı bı gırsın bakalım, baştan off shop ve k env degısıcek uyarlıcaksın bu fıleste off shop sorunlu k envde sorunlu cunku ıtem kopyalamada aktıf, cpu değerlerine bir şey soylemedım ama arkadasların kendılerı ss atabılırım memoryleak oldugunu soylemıstı olan bı fılesıde mıllete alın kullanın dıyede vermezsın ya :) aynen kardesım cok harıka sorunsuz super fıles reklam yapıp hemen server acıyosun mılyarlar kazanıyorsun ama bıde salagız oyunu kapattık sorunsuz ya hanı o yüzden kapattık oyunu kı 20 bın lıra çöp olsun dıye adam 5 kısı sıstem deneyıp fıles sorunsuz dıyor ben bir şey demiyorum iyiliginiz için demiştim istediğinizi yapmakta özgürsünüz alın kullanın :) Not: Ben salağım 15 20 bin lira vericem sunucu açıcam 1200 bireysel toplucam anlık ve durduk yere serverı kapatıcam xd neye inanmak ıstıyorsanız onu yapın ucretsız olarak bır fılesten baslamak ıstıyorsan doganın (eric b) veya focus gamenin alt yapısını gelıstırebılırsın temizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri