- Konular
- 41
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 14d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 282
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yanlışın var rüya2 sahibini tanıom anlık değerleri göstermişti bilion bütün köylerde pazar kurulacak yer yok 20bin tlye o kadar user cok az benim bildigim ilk bi files yapılır az ücret harcanarak test edilir sonra büüyk mevla harcanır bu işte yeni olmak alakası yok biraz mantık yürütmek lazım herzamanhayır kardesım onunda açıklamasını yapayım sen yenısın galıba, türkiye sunucularında şuanlık anlık 3 bın oynatan bır sunucu yok en kalabalık rubinum vs bile anlık 1.5 2 oynatıyordu almanyadan kaynaklı tanıdıgım oldugu ıcın bılgım dahılıınde konusuyorum gelelim soruna 2020 metin2 piyasasında hard emek oynayan ekıp yok sadece bıreysel var ve bu kısımda çok az oyuna aktıf tek ıp uzerınden 2400 gırıs yapıldı anlık 1200 oynatıldı oyunu kapatmadan once oyunda 3k ya yakın karakter vardı.

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 74
- DevLira
- 0
Haklısın.yanlışın var rüya2 sahibini tanıom anlık değerleri göstermişti bilion bütün köylerde pazar kurulacak yer yok 20bin tlye o kadar user cok az benim bildigim ilk bi files yapılır az ücret harcanarak test edilir sonra büüyk mevla harcanır bu işte yeni olmak alakası yok biraz mantık yürütmek lazım herzaman
![]()
- Konular
- 533
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 11mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 1,769
- Altın Konu
- 50
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 9,296
- DevLira
- 45
@tibet2 bana acıksız sorunsuz bir files gösterirmisin ücretsiz paylaşılanlar arasında
[TURKMMO] Piyasada Gördünüz Sürekli 'ZIMBO' Server Files
Öncelikle Herkese Merhaba Çok Değerli Dostum Batuhan, Yoğun İşlerinden Ötürü İşleri Ben Devir Aldım. Diyen "Arkadaşın" Full Server Filesi ^_^ Bu filesi yapan arkadaş baya uykulu olduğu için yapamamış tam RTURK OLARAK KULLANMANIZI TAVSIYE ETMIYORUZ. GAME_SOURCE CLIENT_SOURCE+FOXFS'SİZ...
Ben gösteriyim kardeşim al sana sorunsuz files xd herkes bu filesin peşinde

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)