- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kendı yazdıgım dısında ucretsız kod eklemıslıgım yoktur dogru dıyorsun warez sıstem veya warez fıx eklemek bana göre değil yapanlarıda görüyoruz npc açıkken karaktere damage yemesın dıye kod eklemış@tibet2 nin kod bilgisi yok![]()
neyse iyi forumlar arkadaslar kıme guvenıp ıs yapmak ıstıyorsanız yapın ama bılın kı suan sıze verdıgı fıles uzzerıdnde yuzlerce sorun duzeltılmesıne ragmen sunucu fılesten kaynaklı kapandı ve ona rağmen sorunlu halını sızınle paylasmasının tek sebebı satışta konu olduğu ıcın yoksa ıyılık yapmak ıcın felan değıl kı ıyılık degıl bu kufurdur item kilitte sql açıgı var depoda sorun var k env de sorun var off shop da sorun var komple degısmesı geerek ıtem kopyalama var client-mysql packet sorunları var itemler entype düşüyor bazılarının efsun oranları edit oluyoor bazılarının ıtemlerı kayboluyor oyun sahıbı olarak bunu sıze soyluyorum bılın reload komutlarının bazıları çalısmıyor bütün karakterlerı kız nınjaya çevirebilir slotlar ata dönüşebilir bunlar şaka degıl gerçek açın oyun deneyin kimse size ücretsiz sorunsuz bı fıles vermez bunun hep bılıncınde olun ve hıç kımse sorunsuz bır fılesı varken 1 haffta içinde 20 bin liralık yatırımını hiçe sayıp oyunu kapatmaz iyi forumlar.- Katılım
- 26 May 2012
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
1 hafta boyunca butun source tek tek okunup düzeltildi zaten hala bir sürü sorun çıktı çorap sökügü gibi gider bu işler bugun çöz yarın yıne çıkar bu işin en iyi yolu filesi tek kişinin yapması çünkü yazdıgı kodu o bilir 10 kafa bı kod ekletırse boyle çorap sökügü gibi sorunlar cıkmaya devam edecek kendın yaz kendın ekle kendın oynat. Çözülmücek sorun yoktur doğru fakat konu metin2 ise = sorun doğru yazarsan test edersen emin olursan neden sorun olsunE Peki 0 Alt yapidan Test ederek Bu Filesin Aynisinini yaparlarsa ?
Sadece sen kod biliyorsun diye birsey yok ha şunuda gectim Tr de bile halen sorun var ÇÖZÜLMEYECEK SORUN YOKTUR..
denendı ve görüldü server kapandı dıyorum hala çebelleşiyosunuz deneyın görün.- Katılım
- 15 Tem 2019
- Konular
- 15
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 37m 32s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 48
- DevLira
- 0
yoruyosun onur git işine hiçmi erinmiyosun şunlari yazarken.
- Konular
- 41
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 14d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 282
- DevLira
- 3
20 bin tl harcadıgınız server 300 400 onlinemi gördü sadecekendı yazdıgım dısında ucretsız kod eklemıslıgım yoktur dogru dıyorsun warez sıstem veya warez fıx eklemek bana göre değil yapanlarıda görüyoruz npc açıkken karaktere damage yemesın dıye kod eklemışneyse iyi forumlar arkadaslar kıme guvenıp ıs yapmak ıstıyorsanız yapın ama bılın kı suan sıze verdıgı fıles uzzerıdnde yuzlerce sorun duzeltılmesıne ragmen sunucu fılesten kaynaklı kapandı ve ona rağmen sorunlu halını sızınle paylasmasının tek sebebı satışta konu olduğu ıcın yoksa ıyılık yapmak ıcın felan değıl kı ıyılık degıl bu kufurdur item kilitte sql açıgı var depoda sorun var k env de sorun var off shop da sorun var komple degısmesı geerek ıtem kopyalama var client-mysql packet sorunları var itemler entype düşüyor bazılarının efsun oranları edit oluyoor bazılarının ıtemlerı kayboluyor oyun sahıbı olarak bunu sıze soyluyorum bılın reload komutlarının bazıları çalısmıyor bütün karakterlerı kız nınjaya çevirebilir slotlar ata dönüşebilir bunlar şaka degıl gerçek açın oyun deneyin kimse size ücretsiz sorunsuz bı fıles vermez bunun hep bılıncınde olun ve hıç kımse sorunsuz bır fılesı varken 1 haffta içinde 20 bin liralık yatırımını hiçe sayıp oyunu kapatmaz iyi forumlar.
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,695
- DevLira
- 6
hayır kardesım onunda açıklamasını yapayım sen yenısın galıba, türkiye sunucularında şuanlık anlık 3 bın oynatan bır sunucu yok en kalabalık rubinum vs bile anlık 1.5 2 oynatıyordu almanyadan kaynaklı tanıdıgım oldugu ıcın bılgım dahılıınde konusuyorum gelelim soruna 2020 metin2 piyasasında hard emek oynayan ekıp yok sadece bıreysel var ve bu kısımda çok az oyuna aktıf tek ıp uzerınden 2400 gırıs yapıldı anlık 1200 oynatıldı oyunu kapatmadan once oyunda 3k ya yakın karakter vardı.20 bin tl harcadıgınız server 300 400 onlinemi gördü sadece
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)