Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

SERVER FİLES 500 ONLİNEDE TEST EDİLDİ 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Forumdaki Arkadaşlara Duyurum Şu
Madem Biliyoruz bu işi filesi adam edelim Maddi durumu olan olmayan arkadaslarda kendi capinda server acabilsinler Herkes gidip 3 4 K para yatiripta oyun acabilcek durumda degil

Arkadaşlar Akşam eve gectigimde arkadasin Sorunlu dediği tüm buglara bakicam Sonucta kaynak kodlari elimizde artik her bugu kapatabiliriz.. Tüm sorunlari not aldiktan sonra sizlerle paylaşirım
filesi indiren bir kişinin pcsine bağlanarak tüm sorunlari denedik sorun yok.

special.item.group.txt içi boş aynı adda başka bi dosya var içindekilerini onraya kopyalayın sandıkların içi boş düzelir arkadaşlar ha birde akira.event başlatıyon item felan düşmüo sorunu ise sourcede quest fonksiyonu eksik akşam eve gittigimde paylaşırım fonksiyonu ben yaptım düzeldi şuan için hiçbirsorun gözükmüyo teşekürler atmaca abi

Hiç bir sorun gözükmüyor diyen arkadaşların acemiliğine mi ağlasam, gerçekten kullanmayı düşünenlere mi gülsem 10 yıl geçti hala şunu anlamadınız 1 kişide sorun çıkarmayan sistem veya herhangi bir şey 500 kişi aynı anda yaptıgı zaman çıkarabılır. Ben devam edeyim ozaman sorunlara client ile mysql arasında packet sorunu var itemler belirli bir süreden sonra entype düşüyor oyundakı bütün abanoz küpeler kendiliğinden entype düştü :) offshopta atılmış ufak bir kod var açık :) gerçekten deneyin çözün bakalım nasıl yapacaksınız biz bu filesi 40 50 kısılık ekıple 3 ay test ettık zaten oralardan geldı buralara kadar hala 5 kısı oyundayız hıc sorun yok dıyen arkadaslar var ya :D bi 500 1000 kişi girsin bakalım filese 1 gün ayakta tutabılecekmısın :D

teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri