- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ozaman evirip çevirip kıvırmalayalım lütfen
Güzel kardeşim kıvırma değil sen iyi misin? Lycan sürümü bana ait değil. Lycan sürümünü ben geliştirmedim. Lycanı ben eklemedim. Sen neden algılamak istemiyorsun? Onu ekleyen Roku'dur. İddianı kanıtlamaya davet ediyorum eğer iddianı kanıtlayamıyorsan iftira atan bilgisiz bir insandan başka bir şey değilsin ve rezil olmaya mahkumsun. Bilgisiz olduğun yerde susmak edepli olmaktır. Bilgim olmadığı konularda susarım ve sorarım sana kanıt diyorum argüman kullanmıyorsun sadece diğer farklı konulara yükleniyorsun ki hepsine açıklama yapıyorum. V4'ü indir ve o bahsettiğin "CORE" kanıtla iddianı kanıtlamaya davet ediyorum.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
Burda sen rezil oldun kardeşim hadi eyw Dedim gibi kod bilgisi olmayan patlar.. hadi ggGüzel kardeşim kıvırma değil sen iyi misin? Lycan sürümü bana ait değil. Lycan sürümünü ben geliştirmedim. Lycanı ben eklemedim. Sen neden algılamak istemiyorsun? Onu ekleyen Roku'dur. İddianı kanıtlamaya davet ediyorum eğer iddianı kanıtlayamıyorsan iftira atan bilgisiz bir insandan başka bir şey değilsin ve rezil olmaya mahkumsun. Bilgisiz olduğun yerde susmak edepli olmaktır. Bilgim olmadığı konularda susarım ve sorarım sana kanıt diyorum argüman kullanmıyorsun sadece diğer farklı konulara yükleniyorsun ki hepsine açıklama yapıyorum. V4'ü indir ve o bahsettiğin "CORE" kanıtla iddianı kanıtlamaya davet ediyorum.

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
peki ben rezil olmuş olayımBurda sen rezil oldun kardeşim hadi eyw Dedim gibi kod bilgisi olmayan patlar.. hadi gg![]()
kanıt istiyorum atamıyorsun yazık tek üzüldüğüm nokta bu. İftiracı olarak etiket oldun seni tebrik ederim 
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
yada filesi silme burdan herkess kullansın ben sana ss atayım sende lycanı paylaş hemen burda ne diyosun kardeşimBurda sen rezil oldun kardeşim hadi eyw Dedim gibi kod bilgisi olmayan patlar.. hadi gg![]()
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
Kimseye İftira atmadım bu zamana kadar beni piyasada 100-85 tanıyor kimseye bu zamana kadar iftira atmadım atmamda ama sen rezil oldun için iftira diyosun fix atmayı bilmiyosun gelmişsin bana rezil diyosun güldürdün benipeki ben rezil olmuş olayımkanıt istiyorum atamıyorsun yazık tek üzüldüğüm nokta bu. İftiracı olarak etiket oldun seni tebrik ederim
![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)