noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kimseye İftira atmadım bu zamana kadar beni piyasada 100-85 tanıyor kimseye bu zamana kadar iftira atmadım atmamda ama sen rezil oldun için iftira diyosun fix atmayı bilmiyosun gelmişsin bana rezil diyosun güldürdün beni :)
bugün fixli hallini atarım winmergeyle bak tamamı kardeşim haylada boş boş konuşma

Niye lycan sürümünü paylaşayım ki? Lycan sürümünü daha paylaşmadım diyorum beyninde tahta mı eksik kardeşim? Rezil olduğum yok. Aynen fix atmayı bilmiyorum açıkca söylüyorum cahille tartışmak yoruyor benim Kardeşim sen iyi misin? Sana diyorum ki "CORE" dediğin şeyi kanıtla diyorum "KANITLAYAMIYORSUN" Cahilsin ve cahil olarak kal şu olaydan ötürü ban yersem hiç sorun değil çok ciddi diyorum çünkü artık sizin gibi insanlardan çok sıkıldık. Kanıt sun diyorum yok :D V4'ü indir şuan bu konuda olan V4'Ü İNDİR VE İDDİANI KANITLA SIFIR V4'Ü İNDİRİP İDDANI KANITLA EL DEĞMEMİŞ V4'DEN KANITLA.
bugün fixli hallini atarım winmergeyle bak tamamı kardeşim haylada boş boş konuşma

peki ben rezil olmuş olayım :) kanıt istiyorum atamıyorsun yazık tek üzüldüğüm nokta bu. İftiracı olarak etiket oldun seni tebrik ederim :)

yada filesi silme burdan herkess kullansın ben sana ss atayım sende lycanı paylaş hemen burda ne diyosun kardeşim

Kimseye İftira atmadım bu zamana kadar beni piyasada 100-85 tanıyor kimseye bu zamana kadar iftira atmadım atmamda ama sen rezil oldun için iftira diyosun fix atmayı bilmiyosun gelmişsin bana rezil diyosun güldürdün beni :)

Niye lycan sürümünü paylaşayım ki? Lycan sürümünü daha paylaşmadım diyorum beyninde tahta mı eksik kardeşim? Rezil olduğum yok. Aynen fix atmayı bilmiyorum açıkca söylüyorum cahille tartışmak yoruyor benim Kardeşim sen iyi misin? Sana diyorum ki "CORE" dediğin şeyi kanıtla diyorum "KANITLAYAMIYORSUN" Cahilsin ve cahil olarak kal şu olaydan ötürü ban yersem hiç sorun değil çok ciddi diyorum çünkü artık sizin gibi insanlardan çok sıkıldık. Kanıt sun diyorum yok :D V4'ü indir şuan bu konuda olan V4'Ü İNDİR VE İDDİANI KANITLA SIFIR V4'Ü İNDİRİP İDDANI KANITLA EL DEĞMEMİŞ V4'DEN KANITLA.
kardeşim birşey dicem kalbini kırmak istemiyorum senin durmuna düşmem ben neyse k.g sana

kardeşim birşey dicem kalbini kırmak istemiyorum senin durmuna düşmem ben neyse k.g sana
Tamam kardeşim sana şu mesajıda alıntılayım sonra kanıt atmayan küçük çocuk konumuna düş çünkü o konumdasın artık sana kolay gelsin :D

"Niye lycan sürümünü paylaşayım ki? Lycan sürümünü daha paylaşmadım diyorum beyninde tahta mı eksik kardeşim? Rezil olduğum yok. Aynen fix atmayı bilmiyorum açıkca söylüyorum cahille tartışmak yoruyor benim Kardeşim sen iyi misin? Sana diyorum ki "CORE" dediğin şeyi kanıtla diyorum "KANITLAYAMIYORSUN" Cahilsin ve cahil olarak kal şu olaydan ötürü ban yersem hiç sorun değil çok ciddi diyorum çünkü artık sizin gibi insanlardan çok sıkıldık. Kanıt sun diyorum yok :D V4'ü indir şuan bu konuda olan V4'Ü İNDİR VE İDDİANI KANITLA SIFIR V4'Ü İNDİRİP İDDANI KANITLA EL DEĞMEMİŞ V4'DEN KANITLA."

ulan lycan güncellemesini ben verdim adama niye sataşıyonuz kafanız mı güzel AJAJASHAHEJAJWHWJ yazık sana serhat üzülüyorum... atakan lycanı paylaşma elinde varsa bu saatten sonra sal .d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)

Geri