-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Böyle bir zorundalığım yok çünkü "ŞAHSEN" lycan güncellemesi yayınlamadım :) Sorunun varsa rapor oluştur lycan güncellemesi sorunlu diye :)

"Türkçe çeviri var mı? milleti küçük düşürmek değil. Sen yapamadığın bir şeyden ötürü benim emeğime kalkıp çamur atamazsın üstüne üstlük milletin emeği çöp diyorsun sen ilk core mesajını attığında sana soru sordum dedim ki "CORE" Nerede cevap vermedin. hiç bir şekilde rezil olmadım benim dosyalarımı yerden yere vuran kaç insan oldu her biriyle düzgünce konuştum ve anlaştım şuan seninle anlaşamama nedenim ne biliyor musun? Ya da sana niye böyle yazdığımı düşünüyor musun? Bir bilgilsizlik dahilinde emek verdiğim dosyaya çamur attığın için ve kusura bakma ben bu forumda parayla çalışmıyorum. Parayla çalışsam dediğinde haklı olurdun güncelleme vermek zorunda olurdum evet. Evet herkes sistem ekler yönergelere uyarsa herkes ekler merak etme. Forumda kaç insan senin gibi davranan insanlar yüzünden soğuyor haberin var mı? Kimse bir şeye sorumlu değil kardeşim. Eğer ben bundan para alsaydım ve buna rağmen yapmasaydım haklıydın kardeşim emin ol."
İlkde sana nerede oldunu söyledim ben... yazışmalara dön bakk iyi oku görürsün

Siz bu mesajlarda core bildirimi görüyor musunuz şurada core var şöyle core var gibi? bu mesajlarda sadece YERSİZ GÖMME YERME VAR. Çünkü ŞAHIS Bir şey yapamadığı için konuyu baltalıyor. Kendisine yardımcı olmadığım için küçük çocuklar gibi baltalıyor. @REPSOL SERHAT evet daha önce core bildiriminiz nerede? söyleyin bakalım nerede şurada core var mesajınız?

Merhaba bütün dediklerinizi yapdım fakatt çlient srcde saçma sapan bir hatta verdi sildim bende 10 saniyede yülerim yapıcak olan varsa

ya arkdaşlar böyle 1-2-3 3 4 gibi taksit taksit dosya atıcanıza hepsini içine herleşdirip atsanıza hatta alıyoruz gözünüzü seveyim şu taksit taksit olayınıda fix yaparken yapın

merhaba böyle bir hatta alıyorumda granyyupdatemodelmatrix yordam giriş noktası grany2dll dinamik bunu nasıl cözerim fixliyi indirdim pack vermiş liv ve python2.7 hepsini içine atdum çlient srcyi built etdimde oyuna sokmuyor bu hatayı veriyr

Razuning birşey dimi sizden hiç bi halt olmaz neden söylimi okadar fix okadar şey yapıyosunuz ama normal up edileni kaldırıp yenisini koymuyosunuz onu geçdim game core verenleri söyliyosunuz ama yapmıyosunuz siz nasıl fix atmış olabilirsiniz hayla anlamış değillim ben ilgilenme 0 işinize gelirse bakıyosnuz gelmiyosa bakmıyosunuz lycan güncelleme kyomuşsunuz 100/99 yapamıyor normal paket yapıp atmıyosunuzda salak saçma şey yapıyosunuz eyerki yapamıyosanız ben yapayım sizin yerinize sonra milletden başa tutduralım diyosunuz

bakın arkdaşlar bu filesi kullanıcaksanız kod bilginiz olacak yoksa hiç bi halt yapamazsınız neden söylimi adamlar yanlış fixliyor ve oo fixleri söyliyorlar ona rahmen konuyu güncellemiyolar

Siz bu mesajlarda core bildirimi görüyor musunuz şurada core var şöyle core var gibi? bu mesajlarda sadece YERSİZ GÖMME YERME VAR. Çünkü ŞAHIS Bir şey yapamadığı için konuyu baltalıyor. Kendisine yardımcı olmadığım için küçük çocuklar gibi baltalıyor. @REPSOL SERHAT evet daha önce core bildiriminiz nerede? söyleyin bakalım nerede şurada core var mesajınız?
evet gördüm ben

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri