noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ee ozaman lycan sürümünü paylaşmadın konuya niye tutdurdun ve ilk böyle ilk şöyle yazmışsın yapmadın birşeyi hatalı olan birşeyi niye konuya ekliyosun kardeşim bunu söylermisin bana ?Ekli dosyayı görüntüle 59734
Orada düzenlenme notu var bak bakalım ne yazıyor oku bakalım orayı :D Moderatör tarafından düzenlendi. Ben mod değilim.
 
OZAMAN SENDE DENİCEN OLUYOSA DURUCAK OLMUYOSA KALIDIRCAN ORDAN.
Böyle bir zorundalığım yok çünkü "ŞAHSEN" lycan güncellemesi yayınlamadım :) Sorunun varsa rapor oluştur lycan güncellemesi sorunlu diye :)

"Türkçe çeviri var mı? milleti küçük düşürmek değil. Sen yapamadığın bir şeyden ötürü benim emeğime kalkıp çamur atamazsın üstüne üstlük milletin emeği çöp diyorsun sen ilk core mesajını attığında sana soru sordum dedim ki "CORE" Nerede cevap vermedin. hiç bir şekilde rezil olmadım benim dosyalarımı yerden yere vuran kaç insan oldu her biriyle düzgünce konuştum ve anlaştım şuan seninle anlaşamama nedenim ne biliyor musun? Ya da sana niye böyle yazdığımı düşünüyor musun? Bir bilgilsizlik dahilinde emek verdiğim dosyaya çamur attığın için ve kusura bakma ben bu forumda parayla çalışmıyorum. Parayla çalışsam dediğinde haklı olurdun güncelleme vermek zorunda olurdum evet. Evet herkes sistem ekler yönergelere uyarsa herkes ekler merak etme. Forumda kaç insan senin gibi davranan insanlar yüzünden soğuyor haberin var mı? Kimse bir şeye sorumlu değil kardeşim. Eğer ben bundan para alsaydım ve buna rağmen yapmasaydım haklıydın kardeşim emin ol."
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst