- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Orada düzenlenme notu var bak bakalım ne yazıyor oku bakalım orayıee ozaman lycan sürümünü paylaşmadın konuya niye tutdurdun ve ilk böyle ilk şöyle yazmışsın yapmadın birşeyi hatalı olan birşeyi niye konuya ekliyosun kardeşim bunu söylermisin bana ?Ekli dosyayı görüntüle 59734
Moderatör tarafından düzenlendi. Ben mod değilim.- Katılım
- 30 Eyl 2020
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
OZAMAN SENDE DENİCEN OLUYOSA DURUCAK OLMUYOSA KALIDIRCAN ORDAN.Orada düzenlenme notu var bak bakalım ne yazıyor oku bakalım orayıModeratör tarafından düzenlendi. Ben mod değilim.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 9m 42s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 3
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
o kadar çok konuşuyor ve aylardır aynı şeyi yapıyor, hiçbir şey yayınlamıyor
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Böyle bir zorundalığım yok çünkü "ŞAHSEN" lycan güncellemesi yayınlamadımOZAMAN SENDE DENİCEN OLUYOSA DURUCAK OLMUYOSA KALIDIRCAN ORDAN.
Sorunun varsa rapor oluştur lycan güncellemesi sorunlu diye 
"Türkçe çeviri var mı? milleti küçük düşürmek değil. Sen yapamadığın bir şeyden ötürü benim emeğime kalkıp çamur atamazsın üstüne üstlük milletin emeği çöp diyorsun sen ilk core mesajını attığında sana soru sordum dedim ki "CORE" Nerede cevap vermedin. hiç bir şekilde rezil olmadım benim dosyalarımı yerden yere vuran kaç insan oldu her biriyle düzgünce konuştum ve anlaştım şuan seninle anlaşamama nedenim ne biliyor musun? Ya da sana niye böyle yazdığımı düşünüyor musun? Bir bilgilsizlik dahilinde emek verdiğim dosyaya çamur attığın için ve kusura bakma ben bu forumda parayla çalışmıyorum. Parayla çalışsam dediğinde haklı olurdun güncelleme vermek zorunda olurdum evet. Evet herkes sistem ekler yönergelere uyarsa herkes ekler merak etme. Forumda kaç insan senin gibi davranan insanlar yüzünden soğuyor haberin var mı? Kimse bir şeye sorumlu değil kardeşim. Eğer ben bundan para alsaydım ve buna rağmen yapmasaydım haklıydın kardeşim emin ol."
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)