noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ozaman evirip çevirip kıvırmalayalım lütfen

Güzel kardeşim kıvırma değil sen iyi misin? Lycan sürümü bana ait değil. Lycan sürümünü ben geliştirmedim. Lycanı ben eklemedim. Sen neden algılamak istemiyorsun? Onu ekleyen Roku'dur. İddianı kanıtlamaya davet ediyorum eğer iddianı kanıtlayamıyorsan iftira atan bilgisiz bir insandan başka bir şey değilsin ve rezil olmaya mahkumsun. Bilgisiz olduğun yerde susmak edepli olmaktır. Bilgim olmadığı konularda susarım ve sorarım sana kanıt diyorum argüman kullanmıyorsun sadece diğer farklı konulara yükleniyorsun ki hepsine açıklama yapıyorum. V4'ü indir ve o bahsettiğin "CORE" kanıtla iddianı kanıtlamaya davet ediyorum.

Güzel kardeşim kıvırma değil sen iyi misin? Lycan sürümü bana ait değil. Lycan sürümünü ben geliştirmedim. Lycanı ben eklemedim. Sen neden algılamak istemiyorsun? Onu ekleyen Roku'dur. İddianı kanıtlamaya davet ediyorum eğer iddianı kanıtlayamıyorsan iftira atan bilgisiz bir insandan başka bir şey değilsin ve rezil olmaya mahkumsun. Bilgisiz olduğun yerde susmak edepli olmaktır. Bilgim olmadığı konularda susarım ve sorarım sana kanıt diyorum argüman kullanmıyorsun sadece diğer farklı konulara yükleniyorsun ki hepsine açıklama yapıyorum. V4'ü indir ve o bahsettiğin "CORE" kanıtla iddianı kanıtlamaya davet ediyorum.
Burda sen rezil oldun kardeşim hadi eyw Dedim gibi kod bilgisi olmayan patlar.. hadi gg :D

Burda sen rezil oldun kardeşim hadi eyw Dedim gibi kod bilgisi olmayan patlar.. hadi gg :D
peki ben rezil olmuş olayım :) kanıt istiyorum atamıyorsun yazık tek üzüldüğüm nokta bu. İftiracı olarak etiket oldun seni tebrik ederim :)

yada filesi silme burdan herkess kullansın ben sana ss atayım sende lycanı paylaş hemen burda ne diyosun kardeşim

peki ben rezil olmuş olayım :) kanıt istiyorum atamıyorsun yazık tek üzüldüğüm nokta bu. İftiracı olarak etiket oldun seni tebrik ederim :)
Kimseye İftira atmadım bu zamana kadar beni piyasada 100-85 tanıyor kimseye bu zamana kadar iftira atmadım atmamda ama sen rezil oldun için iftira diyosun fix atmayı bilmiyosun gelmişsin bana rezil diyosun güldürdün beni :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri