TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeşim ne alaka ??? yalanmı atıyorum ben adam ss atıyor :D beni küçük durumuna düşürmeye çalışıyor buna ne diyor sen açık la bekliyorum
Son mesajım senin idda ettiğin core'u kanıtlamaya davet ediyorum ve lycan sürümünü benim paylaştığıma dair kanıt istiyorum :) iyi forumlar

Sen core nerede var onu söylesene idda ettiğin şeyleri kanıtla bana lycan sürümü daha yayınlanmamış iken lycan sürümü üzerinden beni eleştirmen? V4'de neresinde core var kanıt göster iftira atayım çamuru kalsın yapma Prim kasmama gerek yok primde kasmıyorum ayrıca benim bir iddam yok ben burada parayla bulunmuyorum niye ayrıca bu filesi sileyim sistem eklemek basit zaten hazır anlatımlı sistem eklem geç ben sana sistem ekleyemez misin dedim?
beni küçük durumuna düşürüyosun sonra burda elleşdiri yapıyosun ben sana mesaj atdımda yapmaya bilirim diye bilirsin yada yapmıyorum herkes konudan baksında diye bilirsin ama sen kendini küçük durumuna düşürdün burda

Son mesajım senin idda ettiğin core'u kanıtlamaya davet ediyorum ve lycan sürümünü benim paylaştığıma dair kanıt istiyorum :) iyi forumlar
kardeşim ilkde deseydin bunu ben sana kanıtlardım adam akkılı bi şekkilde deseydin şahsen şuyan umrumda değil istiyen indirsin kullansın istemiyende kullanmasın umrumda bille değil artık ben burda neyin ne oldunu gördüm ama birşey dicem milleti küçük düşürmekle bi yere faramazsın kardeşim bunu bil ben küçük düşmem ben şahsen küçük düşecekde birşey yapamadım he sistemi herkes ekler dedin oo herkes eklesinde göriyim kardeşim ozaman hiç bilmeyen bi adam getireyim diyim bunu hattasız yap emin olki yapamaz herşey zamanla.

kardeşim ilkde deseydin bunu ben sana kanıtlardım adam akkılı bi şekkilde deseydin şahsen şuyan umrumda değil istiyen indirsin kullansın istemiyende kullanmasın umrumda bille değil artık ben burda neyin ne oldunu gördüm ama birşey dicem milleti küçük düşürmekle bi yere faramazsın kardeşim bunu bil ben küçük düşmem ben şahsen küçük düşecekde birşey yapamadım he sistemi herkes ekler dedin oo herkes eklesinde göriyim kardeşim ozaman hiç bilmeyen bi adam getireyim diyim bunu hattasız yap emin olki yapamaz herşey zamanla.
Türkçe çeviri var mı? milleti küçük düşürmek değil. Sen yapamadığın bir şeyden ötürü benim emeğime kalkıp çamur atamazsın üstüne üstlük milletin emeği çöp diyorsun sen ilk core mesajını attığında sana soru sordum dedim ki "CORE" Nerede cevap vermedin. hiç bir şekilde rezil olmadım benim dosyalarımı yerden yere vuran kaç insan oldu her biriyle düzgünce konuştum ve anlaştım şuan seninle anlaşamama nedenim ne biliyor musun? Ya da sana niye böyle yazdığımı düşünüyor musun? Bir bilgilsizlik dahilinde emek verdiğim dosyaya çamur attığın için ve kusura bakma ben bu forumda parayla çalışmıyorum. Parayla çalışsam dediğinde haklı olurdun güncelleme vermek zorunda olurdum evet. Evet herkes sistem ekler yönergelere uyarsa herkes ekler merak etme. Forumda kaç insan senin gibi davranan insanlar yüzünden soğuyor haberin var mı? Kimse bir şeye sorumlu değil kardeşim. Eğer ben bundan para alsaydım ve buna rağmen yapmasaydım haklıydın kardeşim emin ol.

ee ozaman lycan sürümünü paylaşmadın konuya niye tutdurdun ve ilk böyle ilk şöyle yazmışsın yapmadın birşeyi hatalı olan birşeyi niye konuya ekliyosun kardeşim bunu söylermisin bana ?
1627470673210.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri