- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,240
- DevLira
- 30
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dostum isterse açıklı paylaşır, isterse bozuk paylaşır buna sen karar veremiyorsun.kardeşim üçretsizle allakası yok yapamıcaksa oyunda coreler vs şeyler olacaksa niye paylaşıyonki sen milletin emeklerini çöp edicek
bunu burada dillendireceğine kocaman RAPOR butonu koymuşlar tıkla derdini orada anlat.
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
kardeşim üçretsizle allakası yok yapamıcaksa oyunda coreler vs şeyler olacaksa niye paylaşıyonki sen milletin emeklerini çöp edicek
Laf atıp kaçacaksan hiç laf atma kardeşim cevap vermeye yatkınsan bir şeyler söyle core yokken core var demek muhteşemKardeşim oyunumu bıraktım geldim core nerede var allah için söyle sanki lycan güncellemesini paylaştım sen lycan güncellemesini konuda görüyor musun core ne kardeşim açıklar mısın hangi hatada veriyor söyle kardeşim ben buna sanki hiç emek vermedim gibi yok bir de milletin emeklerini çöp edecekmişim aynen kardeşim çöp oldu milletin emekleri şu zamana kadar discorddan sayısız insana destek sağladım sana discorddan cevap bile vermedim ki kendin bilirsin ego değil bu yanlış anlama ama kalkıp sen bir sürü insanın geliştirdiği v4'ü yersiz yerersen çenemi açmak zorunda kalırım core nerede göster kardeşim

- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Ekli dosyalar
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
ee yanni nolacaki bundan pirim kasan insandan hayır gelirmi benim umrumda değil şahsen kimseyle görüşmüyorum ben saçeye makinayı kuramadım okadar istedin sistemi vs birşeyi at ekliyim yayın açıp önünde ama sende bu filesi silecen konudan ???
cok iyi pirim kasıyosun ya
bide diyor ben bilmiyorum ya kardeşim sana acıddım şuyan varya- Katılım
- 30 Eyl 2020
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1mo 22d
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 8 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 392
- DevLira
- 3
ben kimseden birşey dilenmedim sen okumayı bilmiyon heraldedostum isterse açıklı paylaşır, isterse bozuk paylaşır buna sen karar veremiyorsun.
bunu burada dillendireceğine kocaman RAPOR butonu koymuşlar tıkla derdini orada anlat.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)