TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )

Altın Konu Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi ) 1

indirmek için izniniz yok
4.73 yıldız(lar) 15 Değerlendirme Değerlendirenler

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kardeşim üçretsizle allakası yok yapamıcaksa oyunda coreler vs şeyler olacaksa niye paylaşıyonki sen milletin emeklerini çöp edicek
dostum isterse açıklı paylaşır, isterse bozuk paylaşır buna sen karar veremiyorsun.
bunu burada dillendireceğine kocaman RAPOR butonu koymuşlar tıkla derdini orada anlat.

kardeşim üçretsizle allakası yok yapamıcaksa oyunda coreler vs şeyler olacaksa niye paylaşıyonki sen milletin emeklerini çöp edicek
Kardeşim oyunumu bıraktım geldim core nerede var allah için söyle sanki lycan güncellemesini paylaştım sen lycan güncellemesini konuda görüyor musun core ne kardeşim açıklar mısın hangi hatada veriyor söyle kardeşim ben buna sanki hiç emek vermedim gibi yok bir de milletin emeklerini çöp edecekmişim aynen kardeşim çöp oldu milletin emekleri şu zamana kadar discorddan sayısız insana destek sağladım sana discorddan cevap bile vermedim ki kendin bilirsin ego değil bu yanlış anlama ama kalkıp sen bir sürü insanın geliştirdiği v4'ü yersiz yerersen çenemi açmak zorunda kalırım core nerede göster kardeşim
Laf atıp kaçacaksan hiç laf atma kardeşim cevap vermeye yatkınsan bir şeyler söyle core yokken core var demek muhteşem :D

Ekli dosyalar

• 6.png
    6.png
    97.8 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.png
    5.png
    179.2 KB · Görüntüleme: 0
  • 4.png
    4.png
    260.4 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.png
    2.png
    138.6 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.png
    3.png
    163.6 KB · Görüntüleme: 0
  • 1.png
    1.png
    138.1 KB · Görüntüleme: 0

ee yanni nolacaki bundan pirim kasan insandan hayır gelirmi benim umrumda değil şahsen kimseyle görüşmüyorum ben saçeye makinayı kuramadım okadar istedin sistemi vs birşeyi at ekliyim yayın açıp önünde ama sende bu filesi silecen konudan ???

cok iyi pirim kasıyosun ya :D bide diyor ben bilmiyorum ya kardeşim sana acıddım şuyan varya

dostum isterse açıklı paylaşır, isterse bozuk paylaşır buna sen karar veremiyorsun.
bunu burada dillendireceğine kocaman RAPOR butonu koymuşlar tıkla derdini orada anlat.
ben kimseden birşey dilenmedim sen okumayı bilmiyon heralde :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri