- Konular
- 17
- Çözüm
- 13
- Online süresi
- 21s
- Reaksiyon Skoru
- 149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 301
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Src'ye eklenmesi gereksiz , zaten playersettings'de efekt eklediğiniz zaman'da oluyor mesela . playsettings'de effect +21 ise item_protodan silahin SocketPercent 6 yaparsanız direk o efekti çekecektir . daha basit yöntem farken bunu uygulamak biraz absürt geldi bana.
Son düzenleme:
- Konular
- 17
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 219
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 136
- MmoLira
- 6,218
- DevLira
- 3
Teşekkürler.Client-> InstanceBase.cpp
Arat
C++:CInstanceBase::__GetRefinedEffect(CItemData* pItem)
Arat
C++:case CItemData::ITEM_TYPE_WEAPON:
Buranın altına efektlerinizi ekleyin kılıç için örnek bırakıyorum:
C++:if (pItem->GetSubType() == CItemData::WEAPON_SWORD) DWORD itemVnum = pItem->GetIndex(); if (itemVnum == silahID) m_swordRefineEffectRight = EFFECT_REFINED+ORNEK_EFFECT; if (m_swordRefineEffectRight) m_swordRefineEffectRight = __AttachEffect(m_swordRefineEffectRight);
InstanceBase.h 'a açın
EFFECT_BODYARMOR_SPECIAL,
Aratın
EFFECT_ORNEK_EFFECT
Altına ekleyin
Root> PlayerSettingsModule.py
Arat:
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+20, "Bip01", "D:/ymir work/pc/common/effect/armor/armor-4-2-2.mse")
Altına Ekle( sizde kaç effect varsa artık):
chrmgr.RegisterEffect(chrmgr.EFFECT_REFINED+22, "PART_WEAPON", "D:/ymir work/item/kiliceffect.mse")
MSE Dosyası bırakmıyorum kendiniz herhangibir yerden bulup kullanabilirsiniz iteme efekt ekleme bu şekilde oluyor
Bunu oyuna Kayıp silah sistemi eklerken kullanmıştım 65 Level+ Her silahın kendine özel Kayıp versiyonu oluyordu ekstradan hasar ve özelliklere sahip sadece kayıp silahların belli olması için kayıp silahlara özel efekt oluşturup vermiştim
Konu çok genel daha önce açıldımı bilmiyorum hep effect sistem şeklinde açılmış
Kendi serverımdan kanıt:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.