farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

TR Official GM /İnv Efekt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XxZeMaHSeRxX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
cmd_gm.cpp

Arat:

C++:
ACMD(do_invisibility)
{
    if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY))
    {
        ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);

Altına ekle:

C++:
        ch->SpecificEffectPacket("d:\\ymir work\\effect\\monster\\yellow_tigerman_24_1.mse");

Kanıt

ses eklemek için örnek,
* PythonNetworkStreamPhaseGameItem.cpp

Arat:

C++:
    if (pInstance)
    {
        CInstanceBase::RegisterEffect(CInstanceBase::EFFECT_TEMP, "", kSpecificEffect.effect_file, false);
        pInstance->AttachSpecialEffect(CInstanceBase::EFFECT_TEMP);
    }

Altına ekle:

C++:
    if (strstr(kSpecificEffect.effect_file, "yellow_tigerman_24_1"))
    {
            CSoundManager::Instance().PlaySound2D("sound/ambience/gm_alert.wav");
    }

@Koray'

hocam konu için çok teşekkür ederim. denedim gayet başarılı inv ile gm karakteri kaybolurken de efekt uygulanabiliyor galiba bir videoda gördüm. linkini bıraktım ama denedim karakter modeli anında yok olduğu için efekt uygulanmıyor galiba sadece görünürken çalışıyor efekt

hocam konu için çok teşekkür ederim. denedim gayet başarılı inv ile gm karakteri kaybolurken de efekt uygulanabiliyor galiba bir videoda gördüm. linkini bıraktım ama denedim karakter modeli anında yok olduğu için efekt uygulanmıyor galiba sadece görünürken çalışıyor efekt

o videodaki kendisine ait bir skil efekti olabilir veya inv efektini değiştirmiş olabilirler

o videodaki kendisine ait bir skil efekti olabilir veya inv efektini değiştirmiş olabilirler
haklısınız hocam ama inv efekti değiştirme zor gibime geliyor koda sleep atmak sıkıntı muhtemelen bu bir skill efekti çünkü videoda skill basıtıgı anda efekt baslıyor model yok oldugu anda efektde yok oluyor.

haklısınız hocam ama inv efekti değiştirme zor gibime geliyor koda sleep atmak sıkıntı muhtemelen bu bir skill efekti çünkü videoda skill basıtıgı anda efekt baslıyor model yok oldugu anda efektde yok oluyor.
.mse mob ların efeklerini çekiyor /inv kodu ile çalışmasını bağlıyorlar inv den cıkarken efektide çağırmış oluyor diye biliyorum

gm hesabın varsa /effect 1 ile başlayıp 200 300 e kadar gidebilirsin efektleri görmek için potlar tılsımlar dahil herşeyin efektini görürsün

pegasusun normal inv efekti sarıkaplanın şimşek efekti owsap fileste /effect 30

videoda kullandıgı effekt no 43 kendin bakabilirsin altyapıya göre değişiyor skil basarken inv yapıyor ondan öyle videoda

ayrıca seste ekleyebiliyorsun
cmd_gm_cpp ye inv komutu ile çalısan efektin sesi uzantıdan değiştirme ve root=game.py de
ACMD(do_invisibility)
{
if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY))
{
ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
ch->EffectPacket(30);

// skill sesini etrafındakilerde duysun dersen böyle bırak
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "play_tiger_snd");
}
else
{
ch->AddAffect(AFFECT_INVISIBILITY, POINT_NONE, 0, AFF_INVISIBILITY, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true);
}
}
ve

def __PlayTigerSound(self):
import snd
snd.PlaySound("sound/monster/yellow_tigerman/attack_1.wav" ses uzantısını değiştir ses değişir
1777313931778.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri