Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ses dosyasını paylaşmış arkadaş
konuya dümdüz bakmayın arkadaşlar az yorumlarda gezin
not: Oyuncuların aklını alır bu ses :d
cmd_gm.cpp
Arat:
C++:ACMD(do_invisibility) { if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY)) { ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
Altına ekle:
C++:ch->SpecificEffectPacket("d:\\ymir work\\effect\\monster\\yellow_tigerman_24_1.mse");
Kanıt
ses eklemek için örnek,
* PythonNetworkStreamPhaseGameItem.cpp
Arat:
C++:if (pInstance) { CInstanceBase::RegisterEffect(CInstanceBase::EFFECT_TEMP, "", kSpecificEffect.effect_file, false); pInstance->AttachSpecialEffect(CInstanceBase::EFFECT_TEMP); }
Altına ekle:
C++:if (strstr(kSpecificEffect.effect_file, "yellow_tigerman_24_1")) { CSoundManager::Instance().PlaySound2D("sound/ambience/gm_alert.wav"); }
@Koray'
hocam konu için çok teşekkür ederim. denedim gayet başarılı inv ile gm karakteri kaybolurken de efekt uygulanabiliyor galiba bir videoda gördüm. linkini bıraktım ama denedim karakter modeli anında yok olduğu için efekt uygulanmıyor galiba sadece görünürken çalışıyor efekt
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
o videodaki kendisine ait bir skil efekti olabilir veya inv efektini değiştirmiş olabilirlerhocam konu için çok teşekkür ederim. denedim gayet başarılı inv ile gm karakteri kaybolurken de efekt uygulanabiliyor galiba bir videoda gördüm. linkini bıraktım ama denedim karakter modeli anında yok olduğu için efekt uygulanmıyor galiba sadece görünürken çalışıyor efekt
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
haklısınız hocam ama inv efekti değiştirme zor gibime geliyor koda sleep atmak sıkıntı muhtemelen bu bir skill efekti çünkü videoda skill basıtıgı anda efekt baslıyor model yok oldugu anda efektde yok oluyor.o videodaki kendisine ait bir skil efekti olabilir veya inv efektini değiştirmiş olabilirler
.mse mob ların efeklerini çekiyor /inv kodu ile çalışmasını bağlıyorlar inv den cıkarken efektide çağırmış oluyor diye biliyorumhaklısınız hocam ama inv efekti değiştirme zor gibime geliyor koda sleep atmak sıkıntı muhtemelen bu bir skill efekti çünkü videoda skill basıtıgı anda efekt baslıyor model yok oldugu anda efektde yok oluyor.
gm hesabın varsa /effect 1 ile başlayıp 200 300 e kadar gidebilirsin efektleri görmek için potlar tılsımlar dahil herşeyin efektini görürsün
pegasusun normal inv efekti sarıkaplanın şimşek efekti owsap fileste /effect 30
videoda kullandıgı effekt no 43 kendin bakabilirsin altyapıya göre değişiyor skil basarken inv yapıyor ondan öyle videoda
ayrıca seste ekleyebiliyorsun
cmd_gm_cpp ye inv komutu ile çalısan efektin sesi uzantıdan değiştirme ve root=game.py de
ACMD(do_invisibility)
{
if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY))
{
ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
ch->EffectPacket(30);
// skill sesini etrafındakilerde duysun dersen böyle bırak
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "play_tiger_snd");
}
else
{
ch->AddAffect(AFFECT_INVISIBILITY, POINT_NONE, 0, AFF_INVISIBILITY, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true);
}
}
ve
def __PlayTigerSound(self):
import snd
snd.PlaySound("sound/monster/yellow_tigerman/attack_1.wav" ses uzantısını değiştir ses değişir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)