Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
hocam bence o skill efekti değil çünkü bakın skill ayrı çalışıyor efekt ayrı bu yüzden görünmez olurkende muhtemelen başka dosyadaki kodda bu effekt çalışıyor ve gm hesap yok oluyor. hatta pegasusun hidra baskını videosu var orda ninja hesabı ile efekt çalıştıktan sonra kayboluyor ben bakacağım ona oyun karakter modelini yok ederken nerden yapıyor muhtemelen o kod adımlarına ekleme yapılmıştır..mse mob ların efeklerini çekiyor /inv kodu ile çalışmasını bağlıyorlar inv den cıkarken efektide çağırmış oluyor diye biliyorum
gm hesabın varsa /effect 1 ile başlayıp 200 300 e kadar gidebilirsin efektleri görmek için potlar tılsımlar dahil herşeyin efektini görürsün
pegasusun normal inv efekti sarıkaplanın şimşek efekti owsap fileste /effect 30
videoda kullandıgı effekt no 43 kendin bakabilirsin altyapıya göre değişiyor skil basarken inv yapıyor ondan öyle videoda
ayrıca seste ekleyebiliyorsun
cmd_gm_cpp ye inv komutu ile çalısan efektin sesi uzantıdan değiştirme ve root=game.py de
ACMD(do_invisibility)
{
if (ch->IsAffectFlag(AFF_INVISIBILITY))
{
ch->RemoveAffect(AFFECT_INVISIBILITY);
ch->EffectPacket(30);
// skill sesini etrafındakilerde duysun dersen böyle bırak
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_COMMAND, "play_tiger_snd");
}
else
{
ch->AddAffect(AFFECT_INVISIBILITY, POINT_NONE, 0, AFF_INVISIBILITY, INFINITE_AFFECT_DURATION, 0, true);
}
}
ve
def __PlayTigerSound(self):
import snd
snd.PlaySound("sound/monster/yellow_tigerman/attack_1.wav" ses uzantısını değiştir ses değişir
Ekli dosyayı görüntüle 175922
hocam video kaydı kesik oldugu için ne yaptıgı şüpheli belki efekt parşomeni basıyor belki fazladan görsel efekt skili atıyor cevabı olmayan bir soru aynı şekilde enter sohbet pencereside gözükmüyor benim tahminim önce effecti enterleyip sonra hızlıca invi enterliyor ben biraz önce denedim aynı videodaki gibi oluyor pegasus sever böyle şeylerihocam bence o skill efekti değil çünkü bakın skill ayrı çalışıyor efekt ayrı bu yüzden görünmez olurkende muhtemelen başka dosyadaki kodda bu effekt çalışıyor ve gm hesap yok oluyor. hatta pegasusun hidra baskını videosu var orda ninja hesabı ile efekt çalıştıktan sonra kayboluyor ben bakacağım ona oyun karakter modelini yok ederken nerden yapıyor muhtemelen o kod adımlarına ekleme yapılmıştır.

hocam video kaydı kesik oldugu için ne yaptıgı şüpheli belki efekt parşomeni basıyor belki fazladan görsel efekt skili atıyor cevabı olmayan bir soru aynı şekilde enter sohbet pencereside gözükmüyor benim tahminim önce effecti enterleyip sonra hızlıca invi enterliyor ben biraz önce denedim aynı videodaki gibi oluyor pegasus sever böyle şeyleri![]()
işte ben tam da bunu yapıcam kaybolmadan önce efektin gelmesini sağlayacağım şimdi yapıyorum direk kayboluyor efekt gözükmüyor.
buraksume dc gelişte ben tam da bunu yapıcam kaybolmadan önce efektin gelmesini sağlayacağım şimdi yapıyorum direk kayboluyor efekt gözükmüyor.
hocam bende dc yok malesef bilgilerimi unutunca hiç ugrasmadım bide ayrıca aklıma bir fikir geldi ama bence sen haklısın önce effet sonra inv yapıyordur bide aklıma gelen fikir şuydu görünmezliğe değilde gmnin oldugu kordinata efekt gönderiyor olabilir ama o işlem olana kadar gm hemen kaybolur efekt daha sonra gelir o da işimize yaramaz en güzeli efekt çalışırken gmnin kaybolması gm kaybolduktan sonra efekt gelsede iş görmez. onun için önce efekt basıyordur daha sonra inv ama şimdi şöyle bir durum var bende 25 den sonra efekt yok sadece playersettingmodule eklesem yeterli mi acaba ? bide client taraflı efekt ekleme vardı diyte biliyorum ama emin değilim.buraksume dc gel
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)