- Konular
- 3
- Online süresi
- 20h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
x sunucu kiralama firmasından metin2 sunucu kiraladım fakat filesi hoşuma gitmediği için yeni bir files kurmak istiyordum, güzel hoşuma giden bir files buldum indirdim fakat bir türlü kuramadım. İndirdiğim klasörün içindekileri aşağıya yazayım neyi nasıl yapmam gerektiğini yönlendirirseniz mutlu olurum.
01.Source
02.Python
03.Client
04.Files
indirdiğim klasörde bunlar var, bilgisi olan iletişime geçebilir mi lütfen
01.Source
02.Python
03.Client
04.Files
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İndirdiğiniz dosyaların bir kısmı oyunun kaynak kodları diğer kısmı ise oyunun temel işlevsel dosyaları.x sunucu kiralama firmasından metin2 sunucu kiraladım fakat filesi hoşuma gitmediği için yeni bir files kurmak istiyordum, güzel hoşuma giden bir files buldum indirdim fakat bir türlü kuramadım. İndirdiğim klasörün içindekileri aşağıya yazayım neyi nasıl yapmam gerektiğini yönlendirirseniz mutlu olurum.
01.Source
02.Python
03.Client
04.Files
Files yazan klasörde ; game ve mysql (.tar.gz) diye 2 rar olacak. O 2 rarı sürüklüyerrk fillezilla da aşağıdaki konuma aktarıcaksınız ;
Game.tar.gz yi ftp nizden /usr
Mysql.tar.gz yi ise /var/db
Gelelim bir sonraki aşamaya kurulum için gerekli kodlar...
Files Kurulum Ftp Kodları
-----------------------------------------------
Game Kurulum
cd/usr [ENTER]
rm -rf game [ENTER]
tar zxvf game.tar.gz [ENTER]
MySQL yükleniş
cd /var/db [ENTER]
rm -rf mysql[ENTER]
tar zxvf mysql.tar.gz[ENTER]
Ve Reboot[ENTER]
Oyunu Açmak İçin ;
cd /usr/game
sh baslat.sh
Komutunu Veriniz.
Oyun açılırken o arada root açık packınızdan serverinfo.py adındaki dosyadan server ismi, server sunucunuzun ip adresini yazarak kaydedip packı kapatıp oyun dosyanızdaki root ile değiştirmeniz gerekir.
Artık kendi sunucunuzu yönetebilir ve oyununuza giriş yapabilirsiniz. Anlatımımda eksik olduğunu düşünmüyorum ama yapamazsanız takıldığınız bir nokta olursa yazabilirsin yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Sorununuz çözümlenirse en iyi cevaba kupa vermeyi ve konu durumunu cevaplandı olarak işarrtlemeyi lütfen unutmayınbaşarılar dilerim..

başarılar dilerim..