B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Metin2 Server Files Nasıl Yapabilirim?

rhydoot

Level 2
Üye
Konular
9
Çözüm
2
Online süresi
5d 12h
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
3 Yıl 5 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
43
MmoLira
1,033
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gençler merhaba uzun süredir metin2 oynayan ve metin2 hastası olan birisiyim ,geçen günlerde metin2 serveri açmaya karar verdim fakat biliyorsunuzki server files bulmak sıkıntılı bir durum , bende kendi filesimi yapmak istiyorum c++ ve python çoğunlukla biliyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar nasıl yapabileceğimi anlatan bir video veya konu varsa yazabilirlermi? şimdiden teşekkür ederim :)

Gençler merhaba uzun süredir metin2 oynayan ve metin2 hastası olan birisiyim ,geçen günlerde metin2 serveri açmaya karar verdim fakat biliyorsunuzki server files bulmak sıkıntılı bir durum , bende kendi filesimi yapmak istiyorum c++ ve python çoğunlukla biliyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar nasıl yapabileceğimi anlatan bir video veya konu varsa yazabilirlermi? şimdiden teşekkür ederim :)
Genel olarak server files hazırlama REHBER niteliğinde bir konu göz atabilirsiniz.

Genel olarak server files hazırlama REHBER niteliğinde bir konu göz atabilirsiniz.

Teşekkür Ederim

Hocam konunun videosundaki linkler kırık, dosyaları başka bir yerden bulabilirmiyim?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri