farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Server Files Nasıl Yapabilirim?

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Gençler merhaba uzun süredir metin2 oynayan ve metin2 hastası olan birisiyim ,geçen günlerde metin2 serveri açmaya karar verdim fakat biliyorsunuzki server files bulmak sıkıntılı bir durum , bende kendi filesimi yapmak istiyorum c++ ve python çoğunlukla biliyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar nasıl yapabileceğimi anlatan bir video veya konu varsa yazabilirlermi? şimdiden teşekkür ederim :)

Gençler merhaba uzun süredir metin2 oynayan ve metin2 hastası olan birisiyim ,geçen günlerde metin2 serveri açmaya karar verdim fakat biliyorsunuzki server files bulmak sıkıntılı bir durum , bende kendi filesimi yapmak istiyorum c++ ve python çoğunlukla biliyorum bu konu hakkında bilgisi olanlar nasıl yapabileceğimi anlatan bir video veya konu varsa yazabilirlermi? şimdiden teşekkür ederim :)
Genel olarak server files hazırlama REHBER niteliğinde bir konu göz atabilirsiniz.

https://forum.turkmmo.com/konu/3706219-sifirdan-server-files-hazirlama/

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri