şimdi bu benim server klasörüm yani oyunumun çalıştığı sendede ch auth ve db dizinlerinin olduğu klasörüm burada gördüğün gibi ben test yapmak için 10 ch ye kadar bölmüştüm,coreye bölme işini anlamadım ya çok sağol yazdıkların için

Merhaba,
Filesımda sadece 1 CH bulunuyor bunu 2 CH'ye yükseltmek için nasıl bir yol izleyebilirim bilgisi olan açıklık getirebilir mi?
serverinfo bölümünü bundan bakarak örnekleyebilirsin.
import uvvY2sBNvVcbJz4jvDr6fSWYdmqv9NPQ as pythonApi
app = __import__(pythonApi.GetModuleName("app"))
SERVER_IP = "192.168.1.106"
SERVER_1 = "TestServer"
CH_1_NAME = "CH1 "
CH_2_NAME = "CH2 "
CH_3_NAME = "CH3 "
CH_4_NAME = "CH4 "
CH_5_NAME = "CH5 "
CH_6_NAME = "CH6 "
CH_1 = 13010
CH_2 = 14010
CH_3 = 15010
CH_4 = 16010
CH_5 = 17010
CH_6 = 18010
AUTH = 11055
MARKADDR = 13010
app.ServerName = None
STATE_NONE = "..."
STATE_DICT = {
0 : "....",
1 : "NORM",
2 : "BUSY",
3 : "FULL"
}
SERVER01_CHANNEL_DICT = {
1:{'key':11,'name':'CH1','ip':SERVER_IP,'tcp_port':CH_1,'udp_port':CH_1,'state':STATE_NONE,},
2:{'key':12,'name':'CH2','ip':SERVER_IP,'tcp_port':CH_2,'udp_port':CH_2,'state':STATE_NONE,},
3:{'key':13,'name':'CH3','ip':SERVER_IP,'tcp_port':CH_3,'udp_port':CH_3,'state':STATE_NONE,},
4:{'key':14,'name':'CH4','ip':SERVER_IP,'tcp_port':CH_4,'udp_port':CH_4,'state':STATE_NONE,},
5:{'key':15,'name':'CH5','ip':SERVER_IP,'tcp_port':CH_5,'udp_port':CH_5,'state':STATE_NONE,},
6:{'key':16,'name':'CH6','ip':SERVER_IP,'tcp_port':CH_6,'udp_port':CH_6,'state':STATE_NONE,},
}
REGION_NAME_DICT = {
0 : "",
}
REGION_AUTH_SERVER_DICT = {
0 : {
1 : { "ip":SERVER_IP, "port":AUTH, },
}
}
REGION_DICT = {
0 : {
1 : { "name" :SERVER_1, "channel" : SERVER01_CHANNEL_DICT, },
},
}
MARKADDR_DICT = {
10 : { "ip" : SERVER_IP, "tcp_port" : MARKADDR, "mark" : "10_0.tga", "symbol_path" : "0", },
}

öncelikle 2. ch yi oluşturması gerekiyor
core a bölmediysen ch1 game - core- ch1 dosyasını komple kopyalayıp ch2 adında bir klasör oluştur
config dosyasını aç örnek olarak veriyorum ch1 in kullandığı port 14000 ise 15000 kullan
run.sh, baslat.sh,start.sh adını ne kullanıyorsan onu aç
ben vrunner kullanıyorum bende örnek ch başlatma şu şekilde
cd /usr/game/cores/ch1/core_1_DEBUG
./game &
# ./vrunner --daemon --pid-path=pid.game --file=game >> autorun.log 2>&1 &
sendekini kopyala altına yapıştır
cd /usr/game/cores/ch2/core_1_DEBUG
./game &
# ./vrunner --daemon --pid-path=pid.game --file=game >> autorun.log 2>&1 &
şeklinde yani sendekini direk kopyala yapıştır sadece ch1'i 2 yap artık 2. ch yede start vericeksin oyunu başlatırken
daha sonra @ates1972 nin dediğini yapıp clientte ch yi görmen gerekiyor
yapamazsan start verdiğin dosyayı yükle yardım ederiz düzenlemende
şimdi bu benim server klasörüm yani oyunumun çalıştığı sendede ch auth ve db dizinlerinin olduğu klasörüm burada gördüğün gibi ben test yapmak için 10 ch ye kadar bölmüştüm,coreye bölme işini anlamadım ya çok sağol yazdıkların için