raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı 5'li Efsun Botunu nasıl çağırabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Graf!k3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 239

Graf!k3r

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
7
Online süresi
16d 23h
Reaksiyon Skoru
124
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 2 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
63
MmoLira
2,970
DevLira
9
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba, Martysama 5.8'e 5'li Efsun Botunu sorunsuz bir şekilde kurdum fakat daha yeni olduğum için onu nasıl çağırabileceğimi bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Bahse konu efsun botunu da buraya ekliyorum, teşekkürler.

Ekli dosyalar

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
game.py ye gir ve bul
def __BuildKeyDict(self):
onPressKeyDict = {}

altına ekle
if app.ENABLE_SWITCHBOT:
# onPressKeyDict[app.DIK_F8] = lambda : self.interface.ToggleSwitchbotWindow()

NOT : eğer başka bir tuş bunu kullanıyorsa yada hangi tuşla açılmasını istiyorsan f8 yerine onu yaz
game.py ye gir ve bul
onPressKeyDict = {}

altına ekle
if app.ENABLE_SWITCHBOT:

NOT : eğer başka bir tuş bunu kullanıyorsa yada hangi tuşla açılmasını istiyorsan f8 yerine onu yaz

Çözüm
game.py ye gir ve bul
onPressKeyDict = {}

altına ekle
if app.ENABLE_SWITCHBOT:

Cevap için teşekkür ederim, J tuşuna atamıştım ama sistem çalışmadı, sorunu çözmeye çalışıyorum. Elinizde Martysama'da çalışan daha önce paylaşılmış iş görür sistemler var mı? 0'dan bir altyapı üzerinde çalışıyorum da birçok kaynağın linkleri ölmüş.

Cevap için teşekkür ederim, J tuşuna atamıştım ama sistem çalışmadı, sorunu çözmeye çalışıyorum. Elinizde Martysama'da çalışan daha önce paylaşılmış iş görür sistemler var mı? 0'dan bir altyapı üzerinde çalışıyorum da birçok kaynağın linkleri ölmüş.
Forumda paylaşılan sorunsuz sistemlere göz atarsan konular yardımcı olacaktır . Efsun botu çalışmama sebebindede eksik bir eklenme varsa ondan çalışmıyodur yani illaki bir syser vardır onu kontrol et eğer yoksa debug modunda bak

Forumda paylaşılan sorunsuz sistemlere göz atarsan konular yardımcı olacaktır . Efsun botu çalışmama sebebindede eksik bir eklenme varsa ondan çalışmıyodur yani illaki bir syser vardır onu kontrol et eğer yoksa debug modunda bak
Çözüldü hocam, yardım ve desteğin için teşekkür ederim. İndiremediğim sistemleri de Files'lardan sökmeye çalışıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri