Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bende bir talepte bulunuyum o zamanİrispanel diye bir panel varmış hiç kullanmadım görmedim de öyle yakından. Onu ve benzeri bazı panellerde p2p ile islemler yapıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama benzer bir istekte bulunmam abartı mı olur
mevzuyu öğrenmek istiyorum tek isteğim bu
![]()
Kodlarinimi görmek.istiyorsun yoksa panelimi dostum
iki taraflıda olabilirdi ama dili asp.net miş şimdi farkettım hocamKodlarinimi görmek.istiyorsun yoksa panelimi dostum

Siz bu sorumu kaideye almayın az önce inceledim de çok farklı bir boyuta getirmişler süreci. Yapılan emeğe saygısızlık etmek istemem..iki taraflıda olabilirdi ama dili asp.net miş şimdi farkettım hocam![]()

metin2 panel lisansı satın alırsak tamamen bitmiş mi olacak yani giydirme panel bana göre saglıklı olmuyor ya bence cms olarak daha iyi .daha ne istiyorsun cms'den kastın nedir az sabret metin2panel paylaşılsın o zaman gör yardım edersen daha hızlı wareze düşebilir https://forum.turkmmo.com/konu/3733261-metin2panel-lisansli-acill-lazimmmm/
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)