Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
daha ne istiyorsun cms'den kastın nedir az sabret metin2panel paylaşılsın o zaman gör yardım edersen daha hızlı wareze düşebilir https://forum.turkmmo.com/konu/3733261-metin2panel-lisansli-acill-lazimmmm/
Dun saat 3 te lisansi kirildi settings halledildi ve paylasilmaya hazır

Ellerine sağlık turkmmonun en güzel istek konularından biri. @Jared Padalecki
Cok saol kardesim benim

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eline saglık güzel bi proje olmuş php konusunda işinin ehli olanlardan birisin bende saltanat mt2 güncel temasını cms olarak istiyorum
wmcp olarak paylaşıldı fakat öyle saglıklı değil daha orjinal bir şekilde cms olarak olsa daha iyi olur
Bunlari sırayla tek.tek paylaşacağım artik hic kimsenin panel ihtiyacı olmayacak
guzel yorumun icin çok saoladamsın tema giydiriyorum bende ?Dun saat 3 te lisansi kirildi settings halledildi ve paylasilmaya hazır![]()
adamsın tema giydiriyorum bende ?
Görev aski hic bitmez ins

Bende bir talepte bulunuyum o zaman
İrispanel diye bir panel varmış hiç kullanmadım görmedim de öyle yakından. Onu ve benzeri bazı panellerde p2p ile islemler yapıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama benzer bir istekte bulunmam abartı mı olur
mevzuyu öğrenmek istiyorum tek isteğim bu 
İrispanel diye bir panel varmış hiç kullanmadım görmedim de öyle yakından. Onu ve benzeri bazı panellerde p2p ile islemler yapıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama benzer bir istekte bulunmam abartı mı olur
mevzuyu öğrenmek istiyorum tek isteğim bu 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)