metin2 panel lisansı satın alırsak tamamen bitmiş mi olacak yani giydirme panel bana göre saglıklı olmuyor ya bence cms olarak daha iyi .
Giydirilmis derken full hali zatrn bendeki son surum admin paneli biz vesile olalim artık panel giydirmede furkan da mhms ve cms paylasimlar gelecek bundan sonra hep index web panel

Anladım demek istediğim panellerin php kodlama yani cms olması daha orjinal oluyor . wmcp veya mhms olunca bana göre iyi olmuyor xdGiydirilmis derken full hali zatrn bendeki son surum admin paneli biz vesile olalim artık panel giydirmede furkan da mhms ve cms paylasimlar gelecek bundan sonra hep index web panel![]()
![]()
Anladım demek istediğim panellerin php kodlama yani cms olması daha orjinal oluyor . wmcp veya mhms olunca bana göre iyi olmuyor xd
Evet biraz oyle anasayfa ve kaydol gibi görünümlerden bahsediyorsun sanırım

Hayır zaten paylaşılacak sadece bekliyoruz bende warez edebilirim ama ilk diyen paylaşır bu yüzden biraz beklemen lazım cms sistemlerinde acık var admin acp'leri olmuyor bazen olanda var olmayanda sağlıklı değil .metin2 panel lisansı satın alırsak tamamen bitmiş mi olacak yani giydirme panel bana göre saglıklı olmuyor ya bence cms olarak daha iyi .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)