Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Güzel bir konu iyi çalışmalar dilerimPC basina geçince takibe alacağım hocam güzel şeyler çıkacaktır diye umuyorum konu için teşekkür ederim
Güzel bir proje olacak
PHP üzerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum yeni yeni OOP ve MCV mantığını öğreniyorum zamanım olursa bu iste yardımcı olmak ve ya paslaşmak isterimGüzel bir proje olacak
yeni şeyler öğrenmiş uygulsmis olabilirim aktif projeler biter hafifletsem hocam
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eline saglık güzel bi proje olmuş php konusunda işinin ehli olanlardan birisin bende saltanat mt2 güncel temasını cms olarak istiyorum

wmcp olarak paylaşıldı fakat öyle saglıklı değil daha orjinal bir şekilde cms olarak olsa daha iyi olur
daha ne istiyorsun cms'den kastın nedir az sabret metin2panel paylaşılsın o zaman gör yardım edersen daha hızlı wareze düşebilir https://forum.turkmmo.com/konu/3733261-metin2panel-lisansli-acill-lazimmmm/Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Eline saglık güzel bi proje olmuş php konusunda işinin ehli olanlardan birisin bende saltanat mt2 güncel temasını cms olarak istiyorum
wmcp olarak paylaşıldı fakat öyle saglıklı değil daha orjinal bir şekilde cms olarak olsa daha iyi olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)