Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Çalışmıyor Peter-Celtic v2 MultiHack [R-Wait Damage] | TheHectoR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheHectoR.exe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Lalaker özentisi olmayi birakın yararlı is varsa onu kullanin
olan var olmayan var 24 saat sahiplerine sövüyolar imansizlik yapmayin adam akıllı is yapın. boş yapmanın luzumu yok

Ve yaptıklarımızın lalaker özentisiyle uzaktan yakından alakası yok. Bilmeden konuşmazsanız sevinirim.

Korumanızı düzgün yapmamak sizin suçunuz maalesef. Burada gelipte bu tarz konuşma stili kullanamazsınız.
Ve yaptıklarımızın lalaker özentisiyle uzaktan yakından alakası yok. Bilmeden konuşmazsanız sevinirim.
Koruma almak zorunda deiliz adam akıllı iş yapın insanlarin ekleğiyle oynamamayi ogrenin.

50 100 onlineli serverde icraat yapıyosun. cok güveniyosan kendine büyük işler yap ozaman ufak serverlerde yaptigin iş iş deil belli daha çocuksun

50 100 onlineli serverde icraat yapıyosun. cok güveniyosan kendine büyük işler yap ozaman ufak serverlerde yaptigin iş iş deil belli daha çocuksun

ben en çok ne istek gelirse o isteğe göre hareket ediyorum. ve konularımıda hile fixlenene kadar kapatmıyorum. fixlenince de canımın isteğine göre güncelliyorum. büyük küçük server fark etmeksiniz yapıyorum. bana gelip 10 onlineli server bile isteseler elimden geldiğince yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri