berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Sistem ekleme hakkında yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan viospit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 414

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Buradaki konularda yeni sistemler paylaşılıyor. Fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
2-3 klasör oluyor (Client, Source, Server)
Bu dosyaları nereye ekleyeceğimi bilmiyorum ve araştırmalarım sonucunda bulamadım.

Yardımcı olur musunuz ?

Çözüm
Client kısmı;
Pack taraflı eklemeniz gereken şeylerdir root locale_tr uiscript gibi
Source kısmı 1;
Filesinize ait filezilladan /usr/src dizinine atmış olduğunuz "game, db, common" dosyalarında veya ClientSource yani metin2distrubute.exe'nin çıktısını aldığınız sourcr kısmı ve Dump Proto sourceniz item proto, mob proto, mob names, mob proto gibi dosyaları kapatmanızı sağlayan exe'yi veren Visual Studio ile build ettiğiniz bir programdır
Teşekkürler.
Merhabalar,

Buradaki konularda yeni sistemler paylaşılıyor. Fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.
2-3 klasör oluyor (Client, Source, Server)
Bu dosyaları nereye ekleyeceğimi bilmiyorum ve araştırmalarım sonucunda bulamadım.

Yardımcı olur musunuz ?
Malesef millet paylaşırken kendi kafasına göre isim vermeye bayılıyor,
Client,Source ve Server klasöründeki birer dosya örneği koyarsanız cevap verebilirim, böyle tahmin etmek çok zor.

Client kısmı;
Pack taraflı eklemeniz gereken şeylerdir root locale_tr uiscript gibi
Source kısmı 1;
Filesinize ait filezilladan /usr/src dizinine atmış olduğunuz "game, db, common" dosyalarında veya ClientSource yani metin2distrubute.exe'nin çıktısını aldığınız sourcr kısmı ve Dump Proto sourceniz item proto, mob proto, mob names, mob proto gibi dosyaları kapatmanızı sağlayan exe'yi veren Visual Studio ile build ettiğiniz bir programdır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri