- Konular
- 55
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 23d 54m
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 1,826
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kullandığınız files hangi sürümü kullanıyorsa onu.
[ALT-YAPI]Metin2 Alt yapılık Files(Buglar Fix)(v4)GÜNCELLENDİ!!
Merhabalar , V4'ü çıkarmış bulunmaktayım alnımın akıyla v4'ü çıkartıp her şeyinin fixlenmiş halini sunuyorum sizlere. v3'deki kronik sorunlar yok gayet temiz fixler yapıldı ve sunuldu. KONU GÜNCELLENMİŞTİR GCC49'A ÇEKİLDİ VE BİR ÇOK SORUN FİXLENDİ VE FİXLER EKLENDİ AŞAĞIYI OKUYABİLİRSİNİZ İd...
Ekli dosyalar
- Konular
- 335
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 411
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- 1,083
- DevLira
- 48
o fielsi kullanma bu filesi kullan bu filesde 400 den fazla fix hata çözümü varBu server filesi kullanıyorum Client build etmek istiyorum. Bu fotoğraftaki kurulum dosyalarından hangilerini yuklemem gerekiyor?![]()
Merhabalar , V4'ü çıkarmış bulunmaktayım alnımın akıyla v4'ü çıkartıp her şeyinin fixlenmiş halini sunuyorum sizlere. v3'deki kronik sorunlar yok gayet temiz fixler yapıldı ve sunuldu. KONU GÜNCELLENMİŞTİR GCC49'A ÇEKİLDİ VE BİR ÇOK SORUN FİXLENDİ VE FİXLER EKLENDİ AŞAĞIYI OKUYABİLİRSİNİZ İd...forum.turkmmo.com
Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files V3 Yayında!
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...
- Konular
- 55
- Çözüm
- 22
- Online süresi
- 23d 54m
- Reaksiyon Skoru
- 37
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 1,826
- DevLira
- 3
Teşekkürler ama benim sorunum bu değil. Yinede öneriniz için teşekkürlero fielsi kullanma bu filesi kullan bu filesde 400 den fazla fix hata çözümü var
![]()
Turkmmo Server Files Projesi #1 - Altyapı Server Files V3 Yayında!
Merhaba, Turkmmo Server Files projesi admini olarak tüm ekip arkadaşlarımın emeğine sağlık ve 7 aydır üzerinde çalıştığımız projemizin birinci adımı olan altyapı server files'i sizinle paylaşmanın gururu içerisindeyiz. Bu projede aslan payını tüm ekip arkadaşlarımın da takdir edeceğini...forum.turkmmo.com
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,318
- DevLira
- 74
Sadece C++ ile masaüstü geliştirmeBu server filesi kullanıyorum Client build etmek istiyorum. Bu fotoğraftaki kurulum dosyalarından hangilerini yuklemem gerekiyor?![]()
Merhabalar , V4'ü çıkarmış bulunmaktayım alnımın akıyla v4'ü çıkartıp her şeyinin fixlenmiş halini sunuyorum sizlere. v3'deki kronik sorunlar yok gayet temiz fixler yapıldı ve sunuldu. KONU GÜNCELLENMİŞTİR GCC49'A ÇEKİLDİ VE BİR ÇOK SORUN FİXLENDİ VE FİXLER EKLENDİ AŞAĞIYI OKUYABİLİRSİNİZ İd...forum.turkmmo.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)