- Konular
- 8
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 193
- DevLira
- 18
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Şimdi yalan olmasın 2019 için ne yaptığımı falan hatırlamıyorum :d Ama bsd kadar vakit almamıştı diye hatırlıyorum. Bakarım sayın modum2019 ile derlenebilen paylaşılmış bir files yok. 2019 ile derleyen kişi sayısı da az. Ben kendim 2019 ile derliyorum. İnsanlar FreeBSD 9.2 nin kütüphane dosyaları ile birlikte upload edilmiş sürümünü 'Build makinesi' olarak gördüğü için bu tabu yıkılmaz
İnsanların vs2019 kullanabilmesi için bir rehber hazırlaman gerekir uzman bey![]()
- Konular
- 16
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 69
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 15 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 243
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkür ederim.Visual Studio sürümlerini içeren canlı bir konu bulunmadığı için açılmıştır.
Visual Studio 2013 Ultimate Türkçe(Serial ile)
Kurulum:
Visual Studio13 Ultimate.iso dosyasini Daemon Tools yardımıyla mount edebilirsiniz.
Kurulum sonrasında Seria.txt içinde yer alan kodu yazarak full hale getirebilirsiniz.
Programin Türkçe dil destegi için vs_langpack çalistirin ve Tools->Options->International Settings->Language
bölümünden Türkçe'yi seçin ve programi yeniden baslatin.
İndir:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Visual Studio 2015 Professional(Serial ile)
Kurulum:
Visual Studio15 Ultimate.iso dosyasini Daemon Tools yardımıyla mount edebilirsiniz.
Kurulum sonrasında Seria.txt içinde yer alan kodu yazarak full hale getirebilirsiniz.
İndir:
Visual Studio 2019(Ücretsiz)
Kurulum:
Şuanda en güncel sürüm olduğu için Microsoft'un sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Bu link üzerinden topluluk sürümünü ücretsiz olarak indirebilir, aktivasyon gerekmeden ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.
İndir:
- Konular
- 456
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 24d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 2,680
- DevLira
- 6
vs19 için alın bu alt yapıyı kullanın son sürüm frebssd kurun diyebileceğin bir alt yapı paylaşıcakmısın tungacım

- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,274
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,315
- DevLira
- 74
Buradaki yönlendirmeleri uygulayarak herhangi bir altyapıyı Vs2019 ile derleyebilirsiniz.vs19 için alın bu alt yapıyı kullanın son sürüm frebssd kurun diyebileceğin bir alt yapı paylaşıcakmısın tungacım![]()
Visual Studio 2019 ile Client Build
You must be registered for see element. You must be registered for see element. *Granny 2.11.8 *libjpeg-9a *Python-2.7 *Crypto++ 8.4.0 *DevIL-1.8.0 *lzo-2.10 #Changelog: boost removed. Guild Icon Problem Fixed.(DevIL-1.8.0 -> DevIL-1.6.5) Crypto++ 8.2.0 -> Crypto++ 8.4.0 Memory Leak...
- Konular
- 115
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 20d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 423
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 221
- MmoLira
- 2,602
- DevLira
- 24
Merhaba 2013 Ultimate kullanıyorum. Bir sorunum var. Client build edeceğim fakat. .sln dosyamı açıyorum VS2013 açılıyor ama direkt olarak kapanıyor sorun nedir?Visual Studio sürümlerini içeren canlı bir konu bulunmadığı için açılmıştır.
Visual Studio 2013 Ultimate Türkçe(Serial ile)
Eski bir sürüm olduğu için Windows kendi sitesinde bu sürüme yer vermemekte.
Kurulum:
Visual Studio13 Ultimate.iso dosyasini Daemon Tools yardımıyla mount edebilirsiniz.
Programin Türkçe dil destegi için vs_langpack çalistirin ve Tools->Options->International Settings->Language
bölümünden Türkçe'yi seçin ve programi yeniden baslatin.
İndir:
Visual Studio 2015 Professional(Serial ile)
Eski bir sürüm olduğu için Windows kendi sitesinde bu sürüme yer vermemekte.
Kurulum:
Visual Studio15 Ultimate.iso dosyasini Daemon Tools yardımıyla mount edebilirsiniz.
İndir:
Visual Studio 2019 Community(Ücretsiz)
Kurulum:
Şuanda en güncel sürüm olduğu için Microsoft'un sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Bu link üzerinden topluluk sürümünü ücretsiz olarak indirebilir, aktivasyon gerekmeden ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.
İndir:
Extra:
Client Sürümünü Visual Studio 2019 yükseltme. Blackk61 Teşekkürler
![]()
Visual Studio 2019 ile Client Build
You must be registered for see element. You must be registered for see element. *Granny 2.11.8 *libjpeg-9a *Python-2.7 *Crypto++ 8.4.0 *DevIL-1.8.0 *lzo-2.10 #Changelog: boost removed. Guild Icon Problem Fixed.(DevIL-1.8.0 -> DevIL-1.6.5) Crypto++ 8.2.0 -> Crypto++ 8.4.0 Memory Leak...forum.turkmmo.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)