romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Microsoft Visual Studio 2013 build sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OptimistAdam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 611

OptimistAdam

Positive Perspective.
TM Üye
Üye
Konular
18
Online süresi
1mo 5d
Reaksiyon Skoru
158
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 4 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
76
MmoLira
595
DevLira
30
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar
bilgisayarıma format attım ve Bu Konudaki visual studio 2013' ü indirdim kurulumunu yaptım fakat build almaya çalıştığım zaman bu hata ile karşılaştım yardımcı olabilecek varmı ?
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Extern dizininde Python2 dizini mevcut hocam sorunun sebebi sanırsam v140_xp toolset' inin bulunmaması fakat bu güncellemeyi nerden yapacağıma dair bir fikrim yok araştırdım ama bullamadım güncelleme hakkında bir fikriniz varmı?
Extern dizininizde Python2 dizininiz yok gibi görünüyor

Extern'e gidin ve Python22 veya Python27 adlı bir dizin bulacaksınız, bu dizini python2 olarak yeniden adlandırabilir ve bu hatadan kurtulabilirsiniz.

Extern dizininizde Python2 dizininiz yok gibi görünüyor

Extern'e gidin ve Python22 veya Python27 adlı bir dizin bulacaksınız, bu dizini python2 olarak yeniden adlandırabilir ve bu hatadan kurtulabilirsiniz.
Extern dizininde Python2 dizini mevcut hocam sorunun sebebi sanırsam v140_xp toolset' inin bulunmaması fakat bu güncellemeyi nerden yapacağıma dair bir fikrim yok araştırdım ama bullamadım güncelleme hakkında bir fikriniz varmı?

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri